DOLAR 32,3487 0.29%
EURO 35,1297 -0.05%
ALTIN 2.309,771,43
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

3. Çukurova TEXPO 2023 TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde Kapılarını Açtı
  • Haber Merkezin
  • Magazin
  • 3. Çukurova TEXPO 2023 TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde Kapılarını Açtı

3. Çukurova TEXPO 2023 TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde Kapılarını Açtı

ABONE OL
Şubat 2, 2023 18:09
3. Çukurova TEXPO 2023 TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde Kapılarını Açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çukurova’nın ilk ve tek hazır giyim fuarı 1 Şubat’ta üçüncü kez kapılarını ziyaretçilere açtı. TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde 4 Şubat’a kadar ziyaret edilebilecek fuarda her yaştan tüketici için çeşit çeşit hazır giyim ürünleri, konfeksiyon yan sanayi ve aksesuarları, kumaş ve tekstil makineleri de yer alıyor.

Çukurova’nın önde gelen tekstil üreticilerini bir çatı altında buluşturan 3. Çukurova TEXPO 2023, 1 Şubat’ta coşkulu bir açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Fuarın resmi açılış törenine Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Valisi Dr. Süleyman Elban ile şehir protokolü katıldı. Rusya başta olmak üzere Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Balkanlar’dan ziyaretçilerin de ilgi gösterdiği fuarın önemli iş bağlantılarına sahne olması bekleniyor. 

Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Adana Hazır Giyim Platformu iş birliğiyle gerçekleşen fuar bölge tekstil ticaretinin nabzını tutuyor.  Toptan ve perakende yüzlerce hazır giyim markasının, kumaşçının, aksesuarcının ürünlerini sergilediği 3. Çukurova TEXPO, tasarımcılar, zincir mağazalar, konfeksiyon üreticileri, tekstil makinecileri, satın almacılar gibi sektörün tüm oyuncularını buluşturuyor.

Çukurova Bölgesi’nin tekstil sektöründeki önemli konumunun altını çizen Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü şunları söyledi: “Çukurova TEXPO, Çukurova’nın tekstil alanındaki itibarlı konumunu uluslararası arenada daha da ileriye taşıyacak çok önemli bir etkinlik. Daha ilk gününde fuar verimli iş fırsatlarına sahne oldu. Geçen yıl ziyaretçi sayısı yüzde 15 artmıştı, bu yıl bunun da üzerine çıkmayı ve 20 bini aşkın ziyaretçi ağırlamayı hedefliyoruz.  Hem fuar organizasyonundaki ortağımız Adana Hazır Giyim Platformuna hem de değerli desteklerini esirgemeyen Adana Valiliğine, Adana Büyükşehir Belediyesine, Adana Sanayi Odasına, Adana Ticaret Odasına, Çukurova Fuarcılık A.Ş.ye ve KOSGEB’e teşekkür ederim. Birlikte ülke ekonomisinin can damarlarından tekstil sektörünün geleceği için önemli bir buluşmayı gerçekleştiriyoruz. 

Fuar, 4 Şubat’a kadar son gün 17.00’e kadar olacak şekilde 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.