DOLAR 32,3432 0.19%
EURO 35,0834 -0.3%
ALTIN 2.240,00-0,14
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

”Aradığın Seni Arayandır” 10 Aralık’ta prömiyer yapacak

”Aradığın Seni Arayandır” 10 Aralık’ta prömiyer yapacak

ABONE OL
Aralık 9, 2021 15:10
”Aradığın Seni Arayandır” 10 Aralık’ta prömiyer yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Şehir Tiyatrolarının Şeb-i Arus Mevlana’yı Anma Haftası için hazırladığı “Aradığın Seni Arayandır” adlı oyun SDKM’de prömiyer yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bu yıl 748. Şeb-i Arus Mevlana’yı Anma Haftası için özel bir oyun hazırladı. Burak Çodur’un yazdığı Birkan Görgün’ü yönettiği “Aradığın Seni Arayandır” adlı oyun 10 Aralık Cuma günü SDKM’de saat 20.00’de prömiyer yapacak.

 

İLK GÖSTERİM

‘’Bizim ölümümüz, ebedî bir düğündür’’ diyerek vuslata eren Hz. Mevlana’nın ölüm yıldönümü olan Şeb-i Arus için Kocaeli Şehir Tiyatroları yeni bir oyun hazırladı. Burak Çodur’un Mesnevi’den uyarlayarak yazdığı Birkan Görgün’ün yönetmenliğini üstlendiği “Aradığın Seni Arayandır” adlı oyun 10 Aralık Cuma günü SDKM’de prömiyer yapacak. Saat 20.00’de başlayacak tek perdelik “Aradığın Seni Arayandır” adlı oyun Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin Mesnevisi’nde yer alan hikayelerden kesitler sunacak.

 

TEK PERDELİK OYUN

Oyunda Emre Işık ve Nursel Çeliktürk seyirci karşısına çıkacak. Oyunun yönetmen yardımcılığını Emel Pala ve Aytek Mete Elgün üstlenirken, müzik Oktay Köseoğlu, dramaturg Sevil Koç, koreografi Gülden Çelen, sahne tasarım Sinan Yardımedici, kostüm tasarım Selin Ölçen ve ışık tasarım Yakup Çartık görev alacak.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.