DOLAR 32,3150 0.19%
EURO 35,0277 -0.31%
ALTIN 2.280,410,14
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avcılar Belediyesi Girişimciler ve Yatırımcıları Buluşturdu

Avcılar Belediyesi Girişimciler ve Yatırımcıları Buluşturdu

ABONE OL
Mayıs 26, 2023 11:20
Avcılar Belediyesi Girişimciler ve Yatırımcıları Buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avcılar Belediyesi girişimci gençler için yürüttüğü inovasyon çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Avcılar Belediyesi Uygulamalı Çözüm ve İnovasyon Merkezi ile Entertech İstanbul Teknokent işbirliğiyle başlatılan ‘Ön Kuluçka’ süreci finale ulaştı. Havacılıktan oyuna, yazılımdan enerjiye kadar pek çok sektörde yenilikçi fikirlerini hayata geçirmek için bir arayan gelen 13 girişimci, eğitim süreçleri, ön demoday ve prototip destekleri sonunda yatırımcı karşısına çıktı. Teknoloji ve inovasyon dünyasında emin adımlarla ilerleyen genç girişimciler, aralarında İş Bankası, Arnica ve 10’dan fazla yatırımcıya Avcılar Belediyesi Uygulamalı Çözüm ve İnovasyon Merkezi’nde düzenlenen programda projelerini tanıttı.

“Ülkemizin Gençlerin Fikir ve Enerjilerine İhtiyacı Var!”

Girişimcilerin ve yatırımcıların bir araya geldiği buluşmada gençleri tebrik eden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli;”Girişimci gençleri desteklemek için Entertech İstanbul Teknokent ve Uygulamalı Çözüm ve İnovasyon Merkezimiz ile birlikte başlattığımız ‘Ön Kuluçka DEMODAY’i hayata geçirdik. 13 girişimcinin aralarında İş Bankası, Arnica ve 10’dan fazla yatırımcı ile buluşmasını sağlayarak uygun görülen yatırımların desteklenmesinden çok mutlu olduk. Geleceğimize yön verecek yenilikleri Avcılar’da tasarlayarak yatırımcılarla buluşturmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin fikirleri ve heyecanları çok güzel. Ülkemizin de buna ihtiyacı var. Ben de onların her zaman yanında olacağım.” dedi.

Avcılar’da bir dizi ziyaret yapan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın eşi Zeynep Babacan ve İstanbul Milletvekili Elif Esen’de Avcılar Belediyesi Uygulamalı Çözüm ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, genç girişimcileri tebrik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.