DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.296,580,85
BITCOIN 22835531,24%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Böcek’e Antalyaspor Vakfı’ndan planlama teşekkürü

Başkan Böcek’e Antalyaspor Vakfı’ndan planlama teşekkürü

ABONE OL
Eylül 30, 2022 12:10
Başkan Böcek’e Antalyaspor Vakfı’ndan planlama teşekkürü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hasan Subaşı Tesisleri’nin imar sorunu çözüme kavuşuyor

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer ve yönetimiyle bir araya geldi. Vakıf yönetimi, Başkan Böcek’e Meltem Mahallesi’ndeki Antalyaspor tesislerinin planlama sürecinde verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer ve yönetimiyle buluştu. Başkan Böcek, Antalyaspor Vakfı yönetimiyle sohbet ederek, yapılan çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, Başkan Muhittin Böcek’e Meltem Mahallesi’nde Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri’ne ait olan yerde yapılan planlama çalışmasına verdiği destekten dolayı Başkan Böcek’e teşekkür etti. 

 

SORUN ÇÖZÜLÜYOR

Başkan Muhittin Böcek de Antalyaspor’a her platforma desteğinin sürdüğünü söyledi. Başkan Böcek, Hasan Subaşı Tesisleri’nin yıllardır imar planlarında sıkıntılar olduğunu vurgulayarak, “Özel mülkiyete de konu olan parsellerin de bulunduğu alanın imar sorununu çözdük. Mülk sahipleri yıllardır beklediği imar planına kavuştu. Fiilen Antalyaspor’un kullanımında olan ancak hukuken sıkıntıları olan Hasan Subaşı Tesisleri alanını fiili durumuna uygun hale getirdik. Yıllardır süre gelen sorun artık çözüme kavuşuyor” diye konuştu.

 

ANTALYASPORUMUZA HAYIRLI OLSUN

Başkan Muhittin Böcek, 1/1000 ölçekli imar planının Muratpaşa Belediyesi’nden onaylanarak Büyükşehir Belediye Meclisine geldiğini hatırlatarak, “Büyükşehir Meclisi olarak da Hasan Subaşı Tesislerinde içinde bulunduğunu bölgenin 1/ 25 bin ve 1/ 5 binlik planlamalarını tüm meclis üyelerimizin katkıları ile geçirdik. Planlama sürecinde katkısı ve desteği olan herkese teşekkür ederim. Alana ait imar uygulaması işlemi Muratpaşa Belediyemizden Büyükşehir’e geldiği taktirde hızlı bir şekilde süreç tamamlanacaktır. Antalyaspor’umuza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.