DOLAR 32,3375 0.17%
EURO 35,1235 -0.18%
ALTIN 2.238,45-0,21
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Erdem’den Nilüfer Emniyet Müdürü Şahin’e ziyaret

Başkan Erdem’den Nilüfer Emniyet Müdürü Şahin’e ziyaret

ABONE OL
Aralık 7, 2022 14:51
Başkan Erdem’den Nilüfer Emniyet Müdürü Şahin’e ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü olarak görevine başlayan Ümit Şahin’i makamında ziyaret ederek, başarılar diledi. Başkan Turgay Erdem, kentin huzur ve güvenliği için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nde kasım ayında yapılan görev değişikliklerinin ardından Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Ümit Şahin, görevine başladı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, Ümit Şahin’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Sibel Özer, Osman Ayradilli, Zafer Yıldız, Mehmet Temirtaş, Remzi Çınar ve Engin Yener de hazır bulundu. Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Turgay Erdem, kentin huzur ve güvenliği için geçmişte olduğu gibi bundan sonra da iş birliği içinde çalışmaya hazır olduklarını vurguladı. Son zamanlarda Nilüfer’deki park ve açık alanlarda bulunan çöp kutusu ve konteyneri gibi malzemelerin neredeyse her gün çalındığına dikkat çeken Başkan Erdem, “Çekçekçi” diye tabir edilen geri dönüşüm atığı toplayan kişilere yönelik vatandaşlardan çok sayıda şikayet aldıklarını da söyledi.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Görükle’de yeni inşa edilen karakol merkezinde çalışmaların tamamlandığını, yakın zamanda teslimini gerçekleştireceklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ümit Şahin de, kentin huzuru ve güvenliği için yoğun mesai harcadıklarını, Nilüfer Belediyesi ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Ümit Şahin, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne verdiği destekler için de Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.