DOLAR 32,3432 0.18%
EURO 35,1286 -0.17%
ALTIN 2.238,65-0,20
BITCOIN 2052588-6,43%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Keleş: Öğretmen mutlu olursa toplum mutlu olur

Başkan Keleş: Öğretmen mutlu olursa toplum mutlu olur

ABONE OL
Kasım 25, 2021 13:10
Başkan Keleş: Öğretmen mutlu olursa toplum mutlu olur
0

BEĞENDİM

ABONE OL
CHP Sakarya İl Yönetimi, Eğitim-Sen ve Eczacılar Odasını ziyaret etti. CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ise ‘Öğretmenlerimiz ile Geleceği Yeniden Kuralım’ programına katıldı. 
 
CHP İl Başkan Yardımcıları Gönül Yıldız İrşi ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-Sen Başkanı Yücel Kaçar ve yönetimini ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı. Başkan Yardımcısı Gönül Yıldız İrşi, “Tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyoruz. İl Başkanımız Ecevit Keleş de selamlarını sizlere iletmemizi istedi. Kendisi de sizlerin öğretmenler gününü kutluyor. Ülkemizin sıcak gündemi ve mesleki sorunlarla ilgili fikir alışverişinde bulunduğumuz keyifli bir sohbet ortamı oldu. Başkan Yücel Kaçar ve yönetime konukseverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.
 
ECZACILAR ODASINA ZİYARET
CHP İl Başkan Yardımcıları Gönül Yıldız İrşi ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra seçimlerde güven tazeleyen Sakarya Eczacılar Odası Başkanı Orhan Yontar ve yönetimini ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Yardımcısı Gönül Yıldız İrşi, “Öncelikle İl Başkanımız Ecevit Keleş’in selamlarını sizlere iletiyorum. Başkanımız ve bizler görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
Ülke gündemi ve mesleki sorunların ele alındığı ziyarette Sakarya gündemiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
 
BAŞKAN KELEŞ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI
CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Öğretmenler günü nedeniyle Kadın Kolları tarafından düzenlenen Öğretmenlerimiz ile Geleceği Yeniden Kuralım programına katıldı. 
Mesleki sorun ve sıkıntılar ile fikir alışverişinde bulunulan programda konuşan Başkan Ecevit Keleş, “Toplumun gerçek mimarları öğretmenlerimiz mutlu olursa toplum mutlu olur. Bizler, öğretmenlerimizin mutlu olabilmesi için özlük haklarında düzenleme yapılmasını ve ek ödemelerin yapılması gerektiğini sürekli dile getiriyoruz. Sorunları tespit edip, çözüm önerilerimizi Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na iletiyoruz. Ben bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin bu önemli gününü en içten dileklerimle tebrik ederim” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.