DOLAR 32,3364 0.17%
EURO 35,1864 -0.02%
ALTIN 2.241,09-0,10
BITCOIN 2095486-5,25%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Sandal, Çay Mahallesi’ni ziyaret etti

Başkan Sandal, Çay Mahallesi’ni ziyaret etti

ABONE OL
Eylül 28, 2022 12:10
Başkan Sandal, Çay Mahallesi’ni ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayraklı’da yürütülen belediye çalışmalarını yerinde incelemek ve sorunları ilk ağızdan dinlemek için mahalle ziyaretlerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Çay Mahallesi’ni gezdi. Esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunuldu. Başkan Sandal “Bayraklı'nın her sokağında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Bayraklı’da uzun zamandır süren mahalle gezilerinin son adresi Çay Mahallesi oldu. Başkan Serdar Sandal’a CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, mahalle muhtarı Sabri Yılmaz, belediye bürokratları ve parti yöneticileri eşlik etti. Ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Sandal, daha sonra muhtarlık ve esnaf ziyaretleri yaptı. Sorunları ve önerileri dinleyen heyet, mahallenin eksiklerini de yerinde tespit ederek çözüm için çalışmaları başlattı.

 

“ÇÖZÜLEMEYECEK SORUNUMUZ YOK”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Çalışma arkadaşlarımızla beraber bir süredir mahallelerimizi ziyaret edip esnaf ve yurttaşlarımızla bir araya geliyoruz. Talep, öneri ve sorunları birinci ağızdan dinleyip, çözümler üretiyoruz. Hedefimiz; daha yaşanabilir, modern ve her alandaki başarılarıyla ön plana çıkan örnek bir ilçe oluşturmak. Birlik olduğumuz sürece çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yok. Bayraklı, doğru planlama ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile yepyeni bir vizyon kazanacak. Bunu birlikte başaracağız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.