DOLAR 32,3401 0.18%
EURO 35,1299 -0.17%
ALTIN 2.238,18-0,22
BITCOIN 2038246-6,88%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Beni Gördüklerinde Parmakla Gösteriyorlar”

“Beni Gördüklerinde Parmakla Gösteriyorlar”

ABONE OL
Aralık 11, 2021 20:50
“Beni Gördüklerinde Parmakla Gösteriyorlar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cuma gecelerinin vazgeçilmezi olmaya oynayan kafasına göre program Dayı Şov, yine eğlenceli bir bölümle izleyenlere keyifli dakikalar geçirtti. Dayı’nın bu haftaki konukları, son günlerin ses getiren yeni dizisi #Etkileyici’nin iki genç başrol oyuncusu Aslıhan Malbora ile Bertan Asllani idi. Aslında gıda mühendisliği okuduğunu anlatan Malbora, oyunculuğun çocukluk hayali olduğunu söyledi. #Etkileyici için, ““Günümüzün problemlerinin altını çiziyoruz. Sosyal medyada hepimizin maruz kaldığı linçlemeyi anlatıyoruz” dedi. Dayı’nın masasına davet ettiği güzel oyuncuya influencer’lık tüyoları verdiği bölüm izleyenleri güldürdü. 10 yıl önce Üsküp’ten İstanbul’a aslında müzik için geldiğini belirten Bertan Asllani ise, oyunculuğa sonradan geçtiğini anlattı. Gülben Ergen, Demet Akalın, Murat Dalkılıç gibi ünlü isimlere beste verdiğini söyleyen Asllani, Dayı Şov’a çıktıkları için “Ünlülüğünüz şimdi başlıyor” diyen Dayı’ya, “Haksızlık yapıyorsun. Makedonya, Arnavutluk, Kosova’da beni gördüklerinde parmakla gösteriyorlar” dedi. İki oyuncunun da ödül konuşması yaptığı skeçleri de gecenin en eğlenceli anlarındandı.

 

Sempatik tavırları ve sohbetleriyle ilgi çeken Aslıhan Malbora ile Bertan Asllani, Etkileyici setinde tanıştıklarını, daha önce birbirlerini tanımadıklarını anlattı. Çok fazla beraber sahneleri olmasa da, 6 haftalık süren setin çok güzel geçtiğini söyledi.

 

Aslıhan Malbora, diziyle ilgili, “Günümüzün problemlerinin altını çiziyoruz. Sosyal medyada hepimizin maruz kaldığı linçlemeyi anlatıyoruz” yorumunu yaparken, Asllani ise, “Çok güzel bir dizi oldu. Günümüzü ve sosyal medyayı anlatıyoruz” dedi.

 

Aslıhan Malbora, soyadının milli mücadele döneminde mal varlığını kaybeden ailesinden geldiğini ifade ederek, “mal” ve “alabora” kelimelerinin birleşip sonradan “Malbora” haline geldiğini söyledi.

 

“Oyunculuk çocukluk hayalimdi”

İTÜ’de Gıda Mühendisliği okuduğunu söyleyen Malbora, oyunculuğun çocukluk hayali olduğunu anlattı. Küçük bir şehirde büyüdüğünü, tüm ailesinin mühendis olduğunu, üniversite çağına geldiğinde oyuncu olacağını söylese de ailesinin onu konservatuara göndermeye cesaret edemediğini söyledi, “Altın bilezik için mühendislik okudum” dedi. Malbora ayrıca, Marion Cottillard’a hayran olduğunu belirtti.

 

“Müzisyenlik ve oyunculuk paralel şekilde devam ediyor”

Aslen Makedonya Üslüplü olan Bertan Asllani, İstanbul’a ilk olarak müzik için geldiğini, bugüne kadar Murat Dalkılıç, Demet Akalın ve Gülben Ergen’e beste verdiğini anlattı. Üsküp Türkçesiyle 10 yıldır Türkiye’de olduğunu söyleyen genç oyuncu, “Oyunculuğa sonradan Pis Yedili ile geçtim. Müzik tarafı daha yoğun olduğu için oyunculu askıya aldım. 1 yıldan sonra tekrar oyunculuğa başladım” dedi. 

 

 

 

“Rap’i kendime yakıştırmıyorum” 

Stüdyo’da Dayı’nın ricası üzerine Cartel’in unutulmaz şarkısını seslendiren Bertan Asllani, “Rap’i kendime yakıştırmıyorum” dedi. 

 

Bugün hem müzisyenliğin hem oyunculuğun paralel şekilde devam ettiğini belirten #Etkileyici’nin başarılı başrolü, evindeki stüdyosunda boş zamanlarında yeni besteler üzerinde çalıştığını belirtti. 

 

Dayı Şov’a çıktıkları için “Ünlülüğünüz şimdi başlıyor” diyen Dayı’ya Bertan Asllani’nin yanıtı, “Haksızlık yapıyorsun. Türkiye’de belki öyle ama Makedonya, Arnavutluk, Kosova’da beni gördüklerinde parmakla gösteriyorlar” şeklinde oldu.

 

Dayı’dan Malbora’ya influencer’lık tüyoları

Bu hafta Dayı’nın masasına geçen isim ise Aslıhan Malbora oldu. Gerçek hayatında da ara ara influencer’lık yaptığını söyleyen güzel oyuncuya, bu işlerde biraz yeni olduğunu söylemesi üzerine Dayı önemli ipuçları verdi. Malbora’nın ürün tanıtımı taklidi yaptığı anlar seyirciyi güldürdü.

 

Her Cuma yeni bölümüyle, canlı yayında ücretsiz 

Dayı Şov, her Cuma akşamı saat 23.00’te GAİN’de canlı yayında ücretsiz olarak izlenebiliyor. Okan Bayülgen’den Hülya Avşar’a, Bade İşcil’den Gupse Özay’a bugüne kadar ağırladığı birbirinden “ünlü” ve renkli konuklarıyla Dayı, kendine has mizahı ve delikanlı talk şov tarzıyla giderek daha büyük bir izleyici kitlesine erişiyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.