DOLAR 32,3472 0.23%
EURO 35,0647 -0.21%
ALTIN 2.282,320,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BinBin E-Scooter Kullanıcıları OYAK GRUP SİGORTA Aracılığıyla Güvence Altında
  • Haber Merkezin
  • Ekonomi
  • BinBin E-Scooter Kullanıcıları OYAK GRUP SİGORTA Aracılığıyla Güvence Altında

BinBin E-Scooter Kullanıcıları OYAK GRUP SİGORTA Aracılığıyla Güvence Altında

ABONE OL
Kasım 17, 2022 14:00
BinBin E-Scooter Kullanıcıları OYAK GRUP SİGORTA Aracılığıyla Güvence Altında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kısa mesafeli yolculuklarda çevreci ve pratik bir ulaşım alternatifi sunan BinBin ile Türkiye’nin önde gelen sigorta brokerlerinden OYAK GRUP SİGORTA ve Reasürans Brokerliği, e-scooter kullanıcılarına daha güvenli bir sürüş seçeneği sunmak amacıyla iş birliğine gitti. Bu kapsamda BinBin kullanıcıları, mobil uygulamadaki haftalık veya aylık BinPass paketleri üzerinden ekstra bir ücret ödemeden olası kazalara karşı OYAK GRUP SİGORTA aracılığıyla sigortalanacak.

 

Türkiye ve yurt dışında 3 milyonu aşkın kullanıcıya kısa mesafeli yolculuklarda çevreci ve pratik bir ulaşım alternatifi sunan BinBin, Türkiye’de gerçekleşen sürüşleri daha güvenli hale getirmek için yeni bir iş birliğine gitti. Bu kapsamda BinBin kullanıcıları mobil uygulamada yer alan haftalık veya aylık BinPass üzerinden ekstra bir ücret ödemeden olası kazalara karşı OYAK GRUP SİGORTA aracılığıyla sigortalanacak.

 

Hayata geçen bu hizmet ile BinBin kullanıcıları e-scooter deneyimi yaşarken karşılaşabilecekleri olumsuz durumlara karşı güvence altına alınıyor.

 

‘Kullanıcılarımızın güvenli ve konforlu sürüş deneyimi için çalışıyoruz’

BinBin CEO’su Kadir Abdik, kullanıcıların kendilerini güvende hissedebilecekleri konforlu bir sürüş deneyimi için aralıksız bir biçimde çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi: “Herkesin çok yeni tanıştığı bir deneyim olan e-scooter’ların güvenli kullanımıyla ilgili yenilikleri hayata geçirmeyi önemli bir sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle bu yıl Ağustos ayı boyunca hizmet sunduğumuz şehirlerde BinZone Test Sürüş Alanları kurarak, kullanıcıları hem e-scooter’ın güvenli kullanımıyla ilgili bilgilendirdik hem de güvenli ve konforlu sürüş deneyimiyle tanıştırdık. Şimdi de sektörünün öncüsü OYAK GRUP SİGORTA’nın değerli iş ortaklığı ile kullanıcılarımıza ekstra güvenli sürüş deneyiminin kapılarını açan yeni hizmetimizi başlatıyoruz. Kullanıcılarımız bu hizmet kapsamında hem kendilerinin hem de trafikteki diğer kişilerin güvenliğini ekstra güvenceye alabilecek. BinBin olarak kurulduğumuz günden bu yana en yeni cihazlarla hizmet veriyor, güvenli ortam sağlamak için uzaktan desteği sürüş anında da sürdürüyoruz. En iyi kullanıcı deneyimini sağlamak için bu hizmetlerimizi geliştirerek sürdürmeye devam edeceğiz.” 

 

‘Müşterilerimizin her an yanındayız’

OYAK GRUP SİGORTA ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Sertan İpek de yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin önde gelen sigorta brokerlerinden biri olarak bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla sektörümüzün vizyoner oyuncularından biri olduğumuzu gösterdik. Bugün OYAK GRUP SİGORTA ve Reasürans Brokerliği A.Ş. olarak uzman ekibimizle her türlü riske karşı sigorta şirketlerinden teklif alan, poliçe tanzim eden ve tüm sigorta süreçlerini yöneterek, bireysel ve kurumsal müşterilerimize tüm branşlarda sigorta çözümleri sunan bir konumdayız. BinBin ile başlattığımız iş birliğimiz de tüketicilerin gelişen ve değişen talep ve ihtiyaçlarına yönelik olarak ortaya çıkarttığımız çözümlerden birisi. Çevreyi koruyan, zamandan ve paradan tasarruf sağlayan, pratik bir ulaşım seçeneği olarak ortaya çıkan e-scooter’ların kullanımı her geçen gün artıyor. Biz de BinBin aracılığıyla sunduğumuz sigorta çözümümüzle bu alanda örnek bir uygulama başlattık. Bu Proje ile scooter kullanımı esnasında yaşanabilecek olumsuzlukları, poliçe teminatları kapsamında garanti altına almayı amaçlıyoruz. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik yeni ürün ve hizmetler geliştirmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.