DOLAR 32,4558 0.3%
EURO 35,3771 0.22%
ALTIN 2.323,670,20
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükşehirden Otobüs Şoförlerine İletişim ve Öfke Kontrolü Semineri

Büyükşehirden Otobüs Şoförlerine İletişim ve Öfke Kontrolü Semineri

ABONE OL
Kasım 22, 2021 22:00
Büyükşehirden Otobüs Şoförlerine İletişim ve Öfke Kontrolü Semineri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından otobüs şoförlerine "halkla ilişkiler, etkili iletişim, öfke ve stres kontrolü" konularını içeren eğitim semineri verildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı koordinesinde Hacıbekir Kültür merkezinde düzenlenen seminere, Eğitim Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Gülgün Karahalil, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Sedat Ünal, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, şube Müdürleri ve kent merkezinde görev yapan Büyükşehir Belediyesi Otobüs Şoförleri ile Halk Otobüs şoförleri katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Sedat Ünal, şoförlerin vatandaşlarla etkili iletişim kurabilmesi adına bu tür eğitimlerin önemine değindi. Daha sonra Yrd. Doç. Dr. Gülgün Karahalil tarafından şoförlere halkla ilişkiler, iletişim becerileri stres yönetimi, öfke kontrolü konuları hakkında bilgi verildi.

Seminer, gruplar halinde 22 – 26 Kasım tarihleri arasında devam edilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.