DOLAR 32,4775 -0.02%
EURO 34,8156 0.18%
ALTIN 2.477,950,65
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

E-Ticaret’i kolaylaştıran Shopalm yatırım sahnesinde

E-Ticaret’i kolaylaştıran Shopalm yatırım sahnesinde

ABONE OL
Kasım 22, 2021 18:50
E-Ticaret’i kolaylaştıran Shopalm yatırım sahnesinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Avuç İçinizdeki Alışveriş” mottosuyla yola çıkan ve sosyal medya üzerinden satış yapan bireysel satıcıların online süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen Shopalm, fonbulucu’da paya dayalı kitle fonlaması kampanyasını başlattı. 2021 yılındaki kuruluşunun ilk 6 ayı içerisinde 10 kat büyüme göstermiş başarılı bir girişim olarak şirket paylarının 9,6’sını yatırımcılara arz eden girişim,  tur sonunda 1,44 milyon TL fona ulaşmayı hedefliyor. 21.01.2022’ye kadar devam edecek olan kampanyaya ilk hafta içerisinde EFT veya kredi kartı ile yatırım yapacak yatırımcılara, tutarın 12,5 'i oranında fazladan pay verilecek. 

 

E- ticaret ve online mağazacılık işlemlerini tek panel yönetimiyle kolaylaştırmak üzere geliştirilen Shopalm girişimi, Türkiye’nin yatırım ve fonlama merkezi fonbulucu’da paya dayalı kitle fonlaması turuna çıktı. 1,44 milyon TL fonlama hedefiyle şirket paylarının 9,6’sını yatırımcılara arz edecek olan girişim şirketi, 21 Ocak 2022’ye kadar turda kalacak. 22 Aralık Pazartesi günü saat 10.00 itibari ile ilk hafta içerisinde EFT veya kredi kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara, tutarın 12,5'i oranında fazladan pay verilecek. Ek paylar, MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacak. 

Tüm işlemler tek panelde 

Shopalm sistemini kullananlar, e-ticaret için zahmetli bir süreç olan web sitesi kurulumuna ihtiyaç duymuyor. 2017’den bu yana müşterilerine online ödeme çözümleri sunan Bakiyem Ödeme Çözümleri ve Teknolojileri Şirketi kurucu ekibi Umut Yalçın, Selin Nizam ve Serkan Şahin tarafından 2021 yılında kurulan Shopalm, bireysel satıcıların hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan kendi online mağazalarında ve sosyal medya hesaplarında satış yapmalarını sağlayan bir e-ticaret sistemi. Müşterilerine tek panel üzerinden sanal POS'tan sipariş, stok, kargo takibine, sosyal medya entegrasyonundan linkle ödeme almaya, raporlamaya kadar  bir e-ticaret sitesinde bulunması gereken tüm özelliklere sahip kişiselleştirilmiş online mağaza sunan Shopalm, tüm süreçleri otomatikleştirerek zaman ve maliyet tasarrufu yaratıyor.

Kadın girişimcilerin e-ticaret süreçlerindeki problemlerinin çözümü için geliştirildi 

Ürünün kuruluş aşamaları ve hedefleri hakkında bilgi veren Shopalm Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Umut Yalçın, “Shopalm ürünümüzü 2020 yılında pandeminin de etkisiyle evlerinde üreten ve satmak isteyen kadın girişimciler başta olmak üzere bireysel satıcıların ürün satarken yaşadıkları problemleri çözmek için tasarladık.   2021 yılının son çeyreğinde ürünümüzün AR-GE çalışmalarını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdik ve markalaştık. Ürünümüz, rakiplerine göre hem avantajlı fiyat skalası hem de ihtiyaca yönelik efektif özellikleri ile kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandı ve girişimimiz ilk 6 ay içinde 10 kat büyüdü. 2021 yılının Nisan ayında ilk yatırımını alan ve ilerleme grafiğini sürdürerek e-ticarete yepyeni bir soluk getiren girişimimizin fonbulucu platformundaki bu yatırım turunda yatırımcılar tarafından da ilgi göreceğine gönülden inanıyoruz. Bize güvenmeyi seçen yatırımcılarımızın desteğiyle Türkiye’deki satıcıları yurt dışı pazarında da rekabet edebilir hale getirmek en büyük hedefimizdir” dedi.   

Paya dayalı kitle fonlama sistemi sahnesinde Shopalm’ı görmenin memnuniyetini yaşadıklarını söylerek kampanyaya değinen fonbulucu Co-CEO’su Enis Erdem Yurdatapan ise Shopalm ekibini uzun zamandır tanıdıklarını, bu ekibin yapacağı çalışmalara fazlasıyla güvendiklerini ve Shopalm’in 2022 yılında 6 trilyon doların üzerinde küresel hacim yaratacak olan e-ticaret sektörünün önemli oyunculardan biri olacağına dair inançlarının tam olduğunu dile getirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.