DOLAR 32,3726 0.16%
EURO 34,9753 -0.31%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

El Clasico Heyecanı Bu Pazar S Sport Plus'ta

El Clasico Heyecanı Bu Pazar S Sport Plus'ta

ABONE OL
Mart 16, 2023 10:20
El Clasico Heyecanı Bu Pazar S Sport Plus'ta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

LaLiga’da El Clasico rüzgarları eserken, milyonlarca futbolsever futbol efsanesi El Clasico için geri sayıma başladı. Pazar günü Barcelona ezeli rakibi Real Madrid’i Camp Nou’da ağırlayacak. Derbi heyecanı canlı yayınla S Sport Plus’ta yaşanacak. 

Serie A, F1, NBA, EuroLeague ve UFC gibi sporun tüm branşlarında spor organizasyonlarını izleyiciyle buluşturan S Sport Plus’ta bu hafta El Clasico heyecanı yaşanacak. Karşılaşma Gökhan Abdik ve Engin Kehale’nin anlatımlarıyla S Sport Plus’tan canlı olarak izlenebilecek. İspanyol liginin 26.haftasında dünyanın en çok izlenen derbisinde Barcelona evinde Real Madrid’i ağırlayacak. Karşılaşma S Sport Plus’tan canlı yayınlanırken, maçı kaçıran futbolseverler ise S Sport Plus uygulaması üzerinden Tekrar İzle seçeneğiyle maçı tekrar izleyebilecekler. 

Büyük Derbi 19 Mart Pazar Oynanacak!

LaLiga’nın ezeli rakipleri Barcelona ve Real Madrid, Pazar günü TSİ 23:00’da Camp Nou’da kozlarını paylaşacak. Son olarak 15 Ocak’ta İspanya Süper Kupa Final maçında karşı karşıya gelen iki kulübün mücadelesinde galibiyeti göğüsleyen Barcelona olmuştu. 3-1 Real Madrid’i hezimete uğratan Barcelona kupayı müzesine götürdü. Şampiyonluğa oynayan Barcelona 65 puanla ligde liderliğini sürdürürken, Real Madrid 9 puan geriden ezeli rakibini takip ediyor. 25 maçın 21’inden galip ayrılan Barcelona galibiyet serisine devam edecek mi, yoksa Real Madrid seriyi bozacak mı? 

Twitch’te Watching Party

Bu özel karşılaşma için S Sport Plus’ın futbolseverlere bir de özel süprizi var, Pazar 22:30’dan itibaren Twitch HTalks kanalından sosyal medyada son dönemin en popüler isimlerinden Hasan Arda Kaşıkçı’nın yorumlarıyla bir de El Clasico Watching Party düzenlenecek. LaLiga’nın destekleriyle gerçekleştirilecek yayında kullanıcıları bu süper maç için özel ödüller ve süprizler bekliyor. 

S Sport Plus’ta Süper Pazar

El Clasico dışında, bu Pazar günü Serie A’da iki süper maç daha futbolseverleri S Sport Plus’ta bekliyor. Saat 20:00’de Roma derbisinde Lazio ve Roma karşı karşıya gelirken, zirve hattı için bir diğer kritik mücadelede ise 22:45’te Inter ve Juventus kozlarını paylaşacak. Takımların özellikle önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Kupalarına katılma hakları için belirleyici olacak bu dev maçlar da yine Pazar günü S Sport Plus’tan izlenebilecek.

Nefes Kesen Maçlar 17 Mart Cuma Günü Başlıyor

İspanyol LaLiga’nın 26. haftasında ilk olarak oynanacak maç Cuma günü Valladolid ve Athletic Bilbao TSİ 23:00’da yayınlanacak. Cumartesi günü gerçekleşecek Almeria – Cadiz, Rayo Vallecano – Girona, Espanyol – Celta, Atletico Madrid- Valencia ile devam edecek. Pazar günü Real Batis- Mallorca, Real Sociedad – Elche, Osasuna – Villarreal, Getafe – Sevilla ve son olarak Barcelona –Real Madrid karşılaşması ile saat 23:00’da S Sport Plus’da haftanın kapanışını yapacak. S Sport Plus üyeleri tüm maçları “İndir İzle” özelliği ile internet bağlantısı gerekmeksizin cepte ve tablette kaçırdıkları maçları, maçların önemli anlarını istedikleri yerde izleyebilir; “Çoklu Yayın” özelliği sayesinde aynı saatte yayınlanan karşılaşmaları, ekranlarını 4’e bölerek izleyebilirler.

S Sport Plus’ta ‘3AY1999’ koduyla Derbi Heyecanı 

S Sport Plus’a ssportplus üzerinden üye olan kullanıcılar, ‘3AY1999’ koduyla ilk üç ay sadece 19.99 TL ödeyerek, hem Pazar günü yayınlanacak olan maçı, hem de S Sport Plus’ta yayınlanan dünyanın en önemli spor organizasyonlarını kaçırmadan takip edebilecekler.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.