DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0532 -0.24%
ALTIN 2.279,420,10
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emirates'in ATM'deki 30 yılı, havayolunun yenilikçi ürün ve hizmetlerinin yanı sıra seyahat sektörüne sunduğu yeni referans noktalarıyla öne çıkıyor
  • Haber Merkezin
  • Magazin
  • Emirates'in ATM'deki 30 yılı, havayolunun yenilikçi ürün ve hizmetlerinin yanı sıra seyahat sektörüne sunduğu yeni referans noktalarıyla öne çıkıyor

Emirates'in ATM'deki 30 yılı, havayolunun yenilikçi ürün ve hizmetlerinin yanı sıra seyahat sektörüne sunduğu yeni referans noktalarıyla öne çıkıyor

ABONE OL
Mayıs 2, 2023 11:30
Emirates'in ATM'deki 30 yılı, havayolunun yenilikçi ürün ve hizmetlerinin yanı sıra seyahat sektörüne sunduğu yeni referans noktalarıyla öne çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emirates, 1 Mayıs’ta başlayan ve bu yıl 30. kez gerçekleştirilen Arabian Travel Market (ATM) fuarında yenilikçi ürünlerden ve hayranlarının favorilerinden oluşan yeni kadrosunu sergiliyor.

Seyahat sektörünü bir araya getirmenin 30. yılını kutlayarak bir kilometre taşını geride bırakan etkinlik, bu yıl aynı zamanda Emirates’in ATM ile 30 yıllık iş ortaklığını da simgeliyor.

Fuar 30 yıl önce kapılarını ilk kez açtığında, Emirates 15 uçakla 30 şehre uçuş gerçekleştirerek 2 milyona yakın yolcu taşıyordu. Bugün Emirates, 200’ün üzerinde geniş gövdeli uçakla 140’tan fazla uçuş noktasına hizmet veren dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi olarak her yıl dünyanın dört bir yanında on milyonlarca yolcuya bağlantı imkânı sunuyor ve Dubai’yi seyahat, turizm ve iş için dünya çapında en ulaşılabilir şehirlerden biri haline getiriyor.

Havayolu, yıllar boyunca ATM’deki varlığını genişleterek dönüştürdü. 2007’de, Emirates devasa “Dünya” standını görücüye çıkardı. Gerçek anlamda “dönen” ve görenleri büyüleyen bu üç katlı küre yapıda özel olarak yeniden yaratılan bir alanda Airbus A340-500’deki First Class’a özel ve sektörde bir ilk olan özel süit yer alıyordu.  Emirates uçuş noktalarına yer vererek havayolunun uçuş ağını olağanüstü bir performansla genişletmesine odaklanan 9,5 metre yüksekliğindeki yapının kenar kısımlarında ise A380 ve Boeing 777’deki tüm sınıflara ait kabin ürünlerinin yanı sıra dünya çapındaki spor sponsorlukları ön plana çıkarıldı.

Havayolu, 2016 yılında ATM’deki ilk “Sonsuz Olasılıklar” standını görücüye çıkardı. Bu fütüristik ekranda ziyaretçilerin bir sonraki Emirates seyahatlerinden önce deneyimlemesi için sektöre liderlik eden ürünleri ve hizmetleri sergilendi. 8,5 metre yüksekliğinde olan ve kurulumu yaklaşık 9 gün süren Emirates “Sonsuz Olasılıklar” standı, Emirates A380’in toplam kütlesinin üçte birine eşit olan 166 tonluk ağırlığıyla ATM’deki en yüksek katılımcı stantlarından biri oldu. 

Bu yıl “Seyahat sadece son varış noktasıyla ilgili değildir. ORAYA NASIL ULAŞTIĞINIZLA DA İLGİLİDİR” temasıyla yola çıkan Emirates, tüm sınıflarda en yeni imza ürünlerini ve ziyaretçilerin kendi kişiselleştirilmiş dijital eserlerini oluşturmasını sağlayan yapay zekâ galerisi gibi yeni inovasyonlarını sunuyor. Emirates ayrıca havayolu genelinde gerçekleştirilen çok sayıda sürdürülebilirlik inisiyatifinden bazılarını öne çıkarmak için stantta özel bir bölüm de hazırladı.

Bu yıl da ATM’de sergilenen son derece popüler Emirates Premium Economy koltuğu, 102 cm’e ulaşan geniş koltuk aralığı, 49,5 cm’lik koltuk genişliği ve 20 cm’lik koltuk yatırma mesafesinin yanı sıra diğer incelikli dokunuşlarla yolcuların konforlu bir şekilde arkalarına yaslanıp rahatlamalarını sağlıyor.

Emirates ayrıca sıklıkla ziyaret edilen Boeing 777-300ER First Class tamamen kapalı özel süit, Boeing 777 Business Class koltuk, en yeni nesil A380 Uçak İçi Dinlenme Salonu, First Class Duş Spa ve geniş bir arkaya yatma mesafesine sahip ezber bozan Economy Class koltuklar gibi diğer ikonik ürünlerini de sergiliyor.

Emirates standında 90 toplantı alanı yer alırken, aralıksız bir şekilde 200’e yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapabiliyor.

ATM’deki Emirates standı ME3210 stant numarasıyla Salon 3’te yer alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.