DOLAR 32,3378 0.17%
EURO 35,1836 -0.03%
ALTIN 2.240,84-0,11
BITCOIN 2098380-5,03%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enerjisa Üretim ve Güler Legacy'den Çocuklara Özel Basketbol Kampları

Enerjisa Üretim ve Güler Legacy'den Çocuklara Özel Basketbol Kampları

ABONE OL
Ocak 30, 2023 09:50
Enerjisa Üretim ve Güler Legacy'den Çocuklara Özel Basketbol Kampları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin lider özel sektör enerji üretim şirketi olan Enerjisa Üretim, Güler Legacy iş birliği ile Çanakkale ve Balıkesir’de gerçekleşen basketbol kampları ile altıncı kez çocuklarla buluştu.

Türkiye’nin öncü ve lider özel sektör elektrik üreticisi Enerjisa Üretim, Güler Legacy ile Çanakkale ve Balıkesir’de düzenledikleri basketbol kampları ile çocukları, sporun birleştirici gücüyle bir araya getirdi. Bedensel ve zihinsel gelişime büyük katkı sağlayan spor dallarından biri olan basketbol ile çocuklara ulaşan Enerjisa Üretim ve Güler Legacy 3 yıldır ülkenin farklı illerinde gerçekleştirdikleri basketbol kampları ile binden fazla çocuğun gelişimine katkı sağladı. Şirketler bu sene Çanakkale ve Balıkesir’de gerçekleştirilen Basketbol Kampları ile toplam 200 öğrenci ile buluştu. Yılın diğer kampları da Aydın, Muğla ve Adana’da gerçekleştirilecek.

Balıkesir’de Ercan Kıvrak İlkokulu, Çanakkale’de ise Ayvacık Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ve 8-15 yaş grubu 200 öğrencinin temel basketbol eğitimi aldığı kampta; çocukların atletik performans ölçümü ve takibi yapılırken, temel motorik özelliklerin geliştirilmesi, basketbol temel duruşu, top hakimiyeti ve dripling, şut mekaniği, savunma, hücum bilgisi, pas çeşitleri, temel oyun kuralları, takımdaşlık, iletişim ve yardımlaşma ile eğitsel oyunların tekniği anlatıldı.

Enerjisa Üretim CEO’su İhsan Erbil Bayçöl, “Enerjisa Üretim olarak yenilenebilir enerji yatırımlarımızın tamamını geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımız için hayata geçiriyor, attığımız her adımda bu sorumlulukla hareket ediyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında, bulunduğumuz her bölgede topluma ve çevreye katkı sağlamaya çalışıyoruz. 3 sene önce Güler Legacy ile Adana, Aydın ve Çanakkale’de başlattığımız basketbol kamplarına bu sene de Balıkesir ve Çanakkale’de devam ediyoruz. Yıl içerisinde Adana, Aydın ve Muğla şehirlerinde çocuklarımızı basketbolun duayen isimleriyle bir araya getireceğiz. Sporu ve basketbolu çocuklarımıza sevdirmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Geleneksel hale getirdiğimiz basketbol kamplarında bizimle yer alan Güler ailesine teşekkür ederiz.” dedi.

Sinan Güler: “Her çocuğun spora ulaşması ve deneyimleyebilmesini hedefliyoruz”

Enerjisa Üretim ve Güler Legacy iş birliği ile gerçekleştirilen basketbol kampında, eski milli basketbolcu ve Güler Legacy Kurucusu Sinan Güler, “Çocukların gelişiminde spor çok önemli bir etken. Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine büyük katkı sağlayan sporu; Güler Legacy ile daha ulaşılabilir bir noktaya taşımak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda, her çocuğun spora ulaşması, sporla yaşaması ve sporu deneyimleyebilmesi bizim için çok önemli. Enerjisa Üretim ile 3 sene önce hayata geçirdiğimiz projemize yeni şehirler ve yeni çocuklar ekleyerek devam ediyoruz. Amacımız ‘daha ulaşılabilir’ bir spor yapısını benimsemek ve çocukların kendilerini keşfetmesini sağlamak. Balıkesir ve Çanakkale’de gerçekleştirdiğimiz kampta, çocukların isteklerini ve arzularını görmek bizi çok mutlu etti. Türkiye’de sporu sevdirebilme noktasında Güler Legacy ile güzel işle imza atan Enerjisa Üretim’e teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.