DOLAR 32,3840 0.16%
EURO 34,9699 -0.32%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genel Sekreter Çelikel Kreş ve Gündüz Bakımevini gezdi

Genel Sekreter Çelikel Kreş ve Gündüz Bakımevini gezdi

ABONE OL
Kasım 30, 2021 18:50
Genel Sekreter Çelikel Kreş ve Gündüz Bakımevini gezdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Belediyeye bağlı, kreş ve gündüz bakımevi’nin yeni binasını gezerek incelemelerde bulundu.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla Edremit İlçesi Eminpaşa Mahallesinde bulunan Fidanlık Parkı’nda açılan 4 derslikli 48 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi eğitim sezonuna başladı. Eğitimin başlamasıyla kreşe gelen Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Esiner Çetin ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ekrem Tanış ile birlikte sınıflarda çocuklarla vakit geçirdi. Öğretmenlerle de sohbet eden Genel Sekreter Çelikel, bina hakkında sorumlulardan bilgi aldı.

Sınıfların yanı sıra sinema, satranç, drama, oyun ve uyku odaları ile özel kreş standartlarını da gezen Çelikel, daha sonra Fidanlık Sahil yolunda devam eden çalışmaları da inceledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.