DOLAR 32,5757 0%
EURO 34,9462 0.03%
ALTIN 2.429,330,00
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Halil Akbunar: Keşke 20’li Yaşlarımın Başında Avrupa’ya Gitseydim
  • Haber Merkezin
  • Spor
  • Halil Akbunar: Keşke 20’li Yaşlarımın Başında Avrupa’ya Gitseydim

Halil Akbunar: Keşke 20’li Yaşlarımın Başında Avrupa’ya Gitseydim

ABONE OL
Aralık 27, 2022 08:24
Halil Akbunar: Keşke 20’li Yaşlarımın Başında Avrupa’ya Gitseydim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belçika ekibi Westerlo’nun yıldız futbolcusu Halil Akbunar, ekibi Antalya’da kamp yaparken röportaj verdi. Akbunar, “Keşke 20 yaşında Avrupa’ya gitseydim. İyi bir gelişim süreci geçirirdim. Türk oyuncularında daha rahat bir bölge var” dedi. Antalya kampını değerlendiren Akbunar, “Zor bir kamptı. Ortam güzeldi. Yorulduk ama her şey yolunda. İyi bir kamp geçirdik” dedi.

“TRANSFERİM BİR HAFTADA YAPILDI”

Belçika’ya transfer talebinde bulunan 29 yaşındaki futbolcu, “Transferim bir haftada tamamlandı. Ben Göztepeliyim. Takımımız bir alt lige düştü. Ben de tepki aldım. Transfer teklifleri de geldi ama mental olarak Türkiye’de oynayamayacağımı düşündüm. Başkanımız Hasan Çetinkaya da aradığında ‘Geleceğim’ dedim. Transferim bir hafta içinde bitti.” Güzel bir gelişim süreci yaşardım. Türkiye’de oyuncular daha fazla konfor alanına sahip. Avrupa’da disiplin önemlidir ve isim ikincildir. Beni daha iyi yerlere getireceğine inanıyorum. 29 yaşındayım, hiçbir şey kaybetmedim ama başka bir seviyede olurdum’ dedi. TÜRKİYE KALİTELİ AMA BELÇİKA LİGİ DAHA GÜZEL’ 1xbet

Belçika liginin daha hızlı oynadığını hatırlatan Akbunar. “Türkiye’de kaliteli oyuncular var. Türkiye kalite olarak zirvede ama Belçika’nın sürekli bir kontra atağı ve sabit bir temposu var. Oyun sürekli olarak oynanır. Önde ve arkada 11 oyuncu görüyoruz. 90 dakika sonra 2-1 ve 905 3-2 olabilirsiniz. Bu hızlı bir bağlantı” dedi.

“AİLEMİN VİZE SORUNU VAR

4 AY GÖRÜŞEMEDİK”

Taşındıktan sonra ailesiyle görüşemediğini ve vize sorunu yaşadığını söyleyen Akbunar, “Sorun vize sorunuydu.

4 aydır ailemle görüşemedim.Belçika vizesi alamadık.Ayrıca çocuğumun okulu var ve ona göre hareket ediyoruz. A Milli Takım’a geri dönmek için çalışıyor: “Bütün Türk gençleri milli takımın bir parçası olmayı hayal ediyor. Milli formayı giydim ama daha fazla süre almak isterim. Takımda olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.