DOLAR 32,3658 0.14%
EURO 35,0367 -0.17%
ALTIN 2.322,600,17
BITCOIN 22939492,80%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kervan Gıda Pazarlama Direktörlüğüne Esra Gür Atandı

Kervan Gıda Pazarlama Direktörlüğüne Esra Gür Atandı

ABONE OL
Eylül 21, 2022 10:30
Kervan Gıda Pazarlama Direktörlüğüne Esra Gür Atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

85 ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi Kervan Gıda, halka arz sonrası hızlandırdığı organizasyonel dönüşüm faaliyetleri çerçevesinde büyümesini sürdürüyor. Son olarak Kervan Gıda Pazarlama Direktörlüğüne sektörün deneyimli isimlerinden Esra Gür atandı.

 

Hali hazırda 85 ülkeye ihracat yapan; ABD, İngiltere, Almanya ve Rusya'da satış şirketleri bulunan Kervan Gıda, organizasyonel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Dünya’nın En İyi 100 Şekerleme Şirketi’ arasında kendi kategorisinde 6’ncı, genel kategoride 82. Sırada yer alan Kervan Gıda, 2030 yılında kendi alanının en başarılı 3 firmasından biri olma hedefine yetenekli çalışanlarının katkılarıyla ulaşmayı planlıyor.

 

Son olarak Kervan Gıda Pazarlama Direktörlüğüne şirketin küresel pazardaki pazarlama faaliyetlerini yönetmek üzere sektörün deneyimli isimlerinden Esra Gür atandı. Koç Üniversitesi’nde Executive MBA’ini tamamlayan, kariyer yaşamında Hayat Kimya, Bayer, Vodafone gibi şirketlerde görev alan Esra Gür, pazarlama, marka yönetimi ve ticari pazarlama alanındaki bilgi ve deneyimini Kervan Gıda’ya taşıyacak.

 

Yönetim kademelerindeki kadın yönetici oranında denge

Şirketten yapılan açıklamada, Kervan Gıda’nın yönetim kademelerindeki kadın oranını dengede tutmak konusundaki hassasiyeti nedeniyle şirketin küresel pazarlama operasyonunun başına bir kadın yönetici atanmasının gurur verici olduğu vurgulandı. Eylül ayı itibarıyla görevine başlayan Esra Gür, Kervan Gıda’nın küresel satış ve pazarlama çalışmalarının stratejik hedeflere uygun biçimde yürütülmesi ve şirket markalarının hem yerel hem global pazarlarda kendi alanlarındaki pazar paylarının artırılması konularından sorumlu olacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.