DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,1013 -0.09%
ALTIN 2.297,750,90
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kum-u Kuflet Yorumu ile Bir Aşık Mahzun-î Türküsü: “Yuh Yuh!"

Kum-u Kuflet Yorumu ile Bir Aşık Mahzun-î Türküsü: “Yuh Yuh!"

ABONE OL
Mart 15, 2023 02:30
Kum-u Kuflet Yorumu ile Bir Aşık Mahzun-î Türküsü: “Yuh Yuh!"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Değiştiren ve dönüştüren bir müzik geleneğinin özgün temsilcisi olmaya aday Kum-u Kuflet, Aşık Mahzun-î Şerif’e ait “Yuh Yuh!” ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

Son asrın büyük Türk halk ozanı Aşık Mahzun-î Şerif’in “Yuh Yuh” türküsünü kendilerine has bir üslupla yeniden yorumlayan grubun üyeleri arasında şu isimler yer alıyor:

Solist: Zahit Altıntaş, Elektro Gitar: Eray Akıncı, Bas Gitar: Avni Okay, Keyboard: Mustafa Suphi Atalay ve Davul: İbrahim Atalay.

Ayrıca grup yer aldıkları kliple de göz dolduruyor. İsyan, hüzün ve umudun bir arada hissedildiği klibin yönetmen koltuğunda Ouuzo otururken, görüntüler Cengiz Kudat’a ait. Bu tecrübeli ekibe etkili performansıyla oyuncu Diyar Ankut eşlik ediyor.

Kum-u Kuflet grubunun macerası “BigSanat Media” ile devam ediyor. Prodüktörlüğünü Sedat Sezik’in üstlendiği parçanın mix ve mastering çalışmaları ise Mehmet Bekalp’e ait.

Ve dikkat! Kum-u Kuflet, soyanlara “Yuh Yuh!” çeken herkesi Netd Youtube kanalına davet ediyor. Kaçırmayın!

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.