DOLAR 32,6041 0.35%
EURO 34,8693 0.18%
ALTIN 2.492,000,32
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Missafir, 15 milyon dolar değerleme ile tamamladığı köprü yatırım turu ile Seri A’ya hazırlanıyor.
  • Haber Merkezin
  • Ekonomi
  • Missafir, 15 milyon dolar değerleme ile tamamladığı köprü yatırım turu ile Seri A’ya hazırlanıyor.

Missafir, 15 milyon dolar değerleme ile tamamladığı köprü yatırım turu ile Seri A’ya hazırlanıyor.

ABONE OL
Aralık 2, 2021 21:10
Missafir, 15 milyon dolar değerleme ile tamamladığı köprü yatırım turu ile Seri A’ya hazırlanıyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kasım 2018’de kurulan ve kısa/orta vadeli ev kiralama yönetim platformu olarak hizmet veren PropTech dikeyindeki startup Missafir, 15 milyon dolar değerlemeyle köprü yatırım turunu tamamladı. Garanti BBVA Partners Girişim Hızlandırma Programı yeni dönem girişimleri arasında yer alan Missafir, 15’ten fazla platformda profil yönetimi, dinamik fiyatlandırma ve teknolojik altyapılı operasyonel destek hizmetiyle ev sahiplerinin hızlı, güvenilir, yüksek kazançlı ve stressiz bir modelle evlerini kiralamalarını sağlıyor. Hizmet verdiği evlerde konaklayanlara ise 7/24 iletişim desteği, konsiyerj ve temizlik hizmetleriyle 5 yıldızlı otel kalitesinde konaklama deneyimi yaşatıyor.

 

Missafir 2020’nin ilk yarısında 1,9 milyon dolar, 2020’nin sonunda ise 3 milyon dolar değerleme ile yatırım almıştı. Missafir’in kurucusu Mehmet Yüksel; “Pandemide gerçekten zorlu günler geçirdik, şu an dahi potansiyelimizin altındayız ancak yaşanan tüm zorluklara rağmen çok hızlı bir büyümeyle 800 eve ulaştık ve 2021’in ilk 9 ayında bir önceki yıla göre 5 kat büyümeyi başardık. Bu başarımızı öncelikle bugün 50 kişiyi geçen güçlü ve dinamik ekibimize, bize inanan ve sadece yatırımlarıyla değil deneyim ve ağ bağlantılarıyla da bizi destekleyen yatırımcılarımıza borçluyuz.” dedi. 

 

Missafir’in Mehmet Onarcan, Altay Tınar, Mehmet Çelikol, Murat Erden, Alper Şener, Çağlan Mursaloğlu, Selahattin Doğan, Bahar Pardorokes, Bilal Kök, Köken Güneş ve Haşmet Güneş gibi önceki yatırımcılarının birçoğunun da katıldığı bu yatırım turunda Agah Uğur, Özgür Günaydın, Hatice Cevher, Sedat Eratalar, Adnan Öcalgiray ve Nezih Üzümcüoğlu da Missafir’in yeni yatırımcıları arasına katıldı. Proptech alanın deneyimli ismi Mete Varas da Missafir’in danışmanları arasında bulunuyor. 

 

Missafir’in lider yatırımcısı Mehmet Onarcan; “Missafir ekibinin potansiyeline çok inanıyoruz. Turizm sektörünün en derin kriz yaşadığı dönemde bile hızla büyüdü. 2 yıldan kısa bir sürede 3. tur yatırımı kapattık. Köprü yatırım turunda 20 gün gibi kısa bir sürede hedeflediğimizin üstünde taleple 550.000 USD yatırım toplandı. Geri çevirmek durumunda kaldığımız yatırımcılar oldu. Şimdi önümüzde Seri A var.” şeklinde köprü yatırım turunu açıkladı. 

 

Yılın son çeyreğine hızlı bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Yüksel; “Seri A’ya hazırlanmak için bu köprü yatırımla önemli bir kaynak oluşturduk. Teknolojik altyapımızı daha da geliştireceğiz, yakın zamanda yurt içi, yurt dışı yeni pazarlara açılacağız ve yeni atılımlar için takımımızı daha da büyüteceğiz. Pazarda büyük bir ihtiyaç olduğuna inandığımız yeni bir ürünümüzün çalışmaları da bu yatırımla birlikte hız kazanmış durumda.” şeklinde önümüzdeki dönem için planlarını açıkladı.

 

Bu köprü yatırımla Missafir’in bugüne kadar aldığı toplam yatırım tutarı 1 milyon doları geçmiş oldu. Türkiye ve KKTC’de toplam 14 il ve 50’den fazla ilçede hizmet veren Missafir, her geçen gün büyüyen ekibi ile Türkiye’ye değer katan uluslararası bir marka olma yolunda ilerliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.