DOLAR 32,6008 0.38%
EURO 34,8032 0.18%
ALTIN 2.505,110,85
BITCOIN 21100635,90%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pakistan HVAC Trendleri Fuarı ve Konferansı’nın Platin Sponsoru İSİB Oldu
  • Haber Merkezin
  • Gündem
  • Pakistan HVAC Trendleri Fuarı ve Konferansı’nın Platin Sponsoru İSİB Oldu

Pakistan HVAC Trendleri Fuarı ve Konferansı’nın Platin Sponsoru İSİB Oldu

ABONE OL
Aralık 3, 2021 10:10
Pakistan HVAC Trendleri Fuarı ve Konferansı’nın Platin Sponsoru İSİB Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk İklimlendirme Sektörü’nün küresel iş ortağı İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), Pakistan’ın Karaçi şehrinde 27-28 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenen HVAC Trendleri Fuarı ve Konferansı’nın platin sponsoru oldu.  

Dünya çapında 132'den fazla ülkede 57.000'den fazla üyesi  Amerikan Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Mühendisleri Derneği ASHRAE'nin Pakistan Chapter'ı tarafından düzenlenen HVAC Trendleri Fuarı ve Konferansı’nın açılışına Türkiye Cumhuriyeti Karaçi Başkonsolosu Tolga Uçak ve İSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Poyraz katılarak birer konuşma yaptı. 

Etkinlik boyunca İSİB standın da Türk DemirDöküm, Duyar Vana, AFS Flexible ve Refkar firmaları ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Ayrıca etkinliğin seminer salonunda katılımcı Türk firmalar, ürün ve çözümlerini tanıtan sunumlar yaptı.

HVAC Trendleri Fuarı ve Konferansı’nın sürdürülebilir, verimli ve ekonomik HVAC teknolojilerini anlamak için çok iyi bir platform olduğunu ifade eden İSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Poyraz, etkinlikle ilgili şunları söyledi: “ASHRAE’nin Pakistan Chapter’ı tarafından düzenlenen HVAC Trendleri Fuarı ve Konferansı’na İSİB olarak en üst noktadan sponsor olarak Ülkemizin iklimlendirme sektörü vizyon ve hedeflerine katkı sağladık. Bu önemli etkinlikte yüksek katlı konutlardan ofislere ve evlere kadar uzanan tüm binalarda HVAC-R teknoloji ve uygulamaları hakkında günümüz yeniliklerine ve trendlerine şahitlik ederken fuar alanında açtığımız standımızla katılımcı ihracat firmaları ile Pakistanlı muhatapları arasında bir köprü oluşturduk. Pakistan'daki ve yurtdışındaki tüm HVAC-R endüstrisi oyuncularının bu etkinlikte bir araya gelip iletişim kurmaları ve HVAC-R yeniliklerinin en son özelliklerini sergilemeleri hepimiz için iyi bir fırsat oldu. Sektörümüzü oluşturan Türk ihracatçılarımızın bu ve benzeri organizasyonlar da yer almaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Desteklerimizle büyüyen ve tüm kıtalarda ihracat rekorları kıran üye firmalarımızın önümüzdeki dönemde de tüm Dünya’nın havasını değiştireceğine inanıyoruz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.