DOLAR 32,3214 0.21%
EURO 35,1413 0.01%
ALTIN 2.295,840,82
BITCOIN 2295477-0,43%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PERYÖN 50’inci Yılında İnsan Yönetimi Alanının En Kapsayıcı Kongresinin Kapılarını Herkese Ücretsiz Olarak Açıyor
  • Haber Merkezin
  • Ekonomi
  • PERYÖN 50’inci Yılında İnsan Yönetimi Alanının En Kapsayıcı Kongresinin Kapılarını Herkese Ücretsiz Olarak Açıyor

PERYÖN 50’inci Yılında İnsan Yönetimi Alanının En Kapsayıcı Kongresinin Kapılarını Herkese Ücretsiz Olarak Açıyor

ABONE OL
Aralık 7, 2021 14:40
PERYÖN 50’inci Yılında İnsan Yönetimi Alanının En Kapsayıcı Kongresinin Kapılarını Herkese Ücretsiz Olarak Açıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PERYÖN- Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin 29. kez düzenleyeceği PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi bu yıl 22 Aralık’ta gerçekleşiyor. Kongre, PERYÖN’ün 50’inci yıl kutlamaları kapsamında bu yıl bir ilke imza atılarak ücretsiz ve herkese açık olacak. 29. PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, BloombergHT.com üzerinden 22 Aralık 2021’de canlı yayında genel katılıma açık olacak. PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, 50’inci yıl dolayısıyla başlatılan diyalog seferberliğinin en önemli adımlarından birinin kongre olacağını ve ‘Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar’ mottosuyla odağında insan olan herkesin ücretsiz olarak Kongre’ye davetli olduğunu belirtti.

Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma yaşamına liderlik etmek vizyonu ile faaliyetlerini sürdüren PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği, iş dünyasının nabzını tutmak, globaldeki en yeni gelişmeleri katılımcılara aktarmak ve insan yönetimi profesyonellerini bir araya getirmek için düzenlediği İnsan Yönetimi Kongresi bu yıl 22 Aralık 2021 tarihinde olacak. 29. PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, 50’nci yıl kutlamaları kapsamında ücretsiz ve herkese açık olarak gerçekleşecek.

Diyalog seferberliğinin önemli bir adımı 

PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, 50’inci yıl dolayısıyla başlatılan diyalog seferberliğinin en önemli adımlarından birinin kongre olacağını ve ‘Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar’ mottosuyla odağında insan olan herkesin ücretsiz olarak kongreye davetli olduğunu belirterek, “Birbirinden değerli konuşmacıları, farklı sektörlerden şirketleri ve binlerce profesyoneli bir araya getiren kongremizde bu yıl; değişimi, belirsizliğin getirdiklerini, kültürü, yeni dönemde İK’nın değişen rolünü, yeni dönemin çalışan bağlılığını, wellbeing’i, yetenek yönetimini, yapay zekayı, çeşitlilik ve kapsayıcılığı ve en önemlisi anlamı, amacı ve geleceği konuşacağız” dedi.

50’inci yıla özel zengin bir kongre gündemi 

Kongrede, ‘Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar’ teması altında 3 ayrı ana başlık yer alıyor. İlk başlık olan #İnsanKonuşursa (#WeTalk) bölümünde ‘Anlam Arayışı’, ikinci başlık #UmuduParlatanlar (#SilverLining) bölümünde ‘Umut’ ve üçüncü başlık #OrtakPayda (#AllConnected) bölümünde ise ‘Gelecek’ konuşulacak. Türkiye’den ve dünyadan alanında önde gelen pek çok uzman ismin ağırlanacağı kongrede; Fütürist ve Girişimci Martin Ford – Türkçe'ye de çevrilen Robotların Yükselişi kitabıyla New York Times'da çok satanlar listesinde yer alan ve Financial Times& McKinsey tarafından verilen Yılın En İyi İş Kitabı ödülünün sahibi, Amerikalı Psikolog ve yazar Barry Schwartz – Seçme Çelişkisi üzerine konuşmasıyla dünyada on altı milyondan fazla izlenen, The Paradox of Choice: Why More Is Less ve Why We Work kitaplarının yazarı, Ravin Jesuthasan – Reinventing Jobs ve Work Without Jobs kitaplarının yazarı ve Jenn Lim – Zappos Kültür Kitabı’nın yaratıcısı, Beyond Happiness kitabının yazarı ve Delivering Happiness’in CEO’su gibi yabancı keynote konuşmacılar da yer alacak. Kongrede ayrıca Avrupa İnsan Yönetimi Birliği Başkanı Even Bolstad, dünya ve Türkiye’nin İK gündemlerini değerlendirecek. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.