DOLAR 32,3199 0.2%
EURO 35,1291 -0.01%
ALTIN 2.291,940,65
BITCOIN 22941281,95%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sadettin Saran yılın iş insanı seçildi

Sadettin Saran yılın iş insanı seçildi

ABONE OL
Aralık 7, 2021 13:00
Sadettin Saran yılın iş insanı seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran; Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) ’nun düzenlediği İş Dünyası Ödülleri’nde “Yılın İş İnsanı” seçildi. 

Boğaziçi Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 11.’si gerçekleştirilen Boğaziçi İş Dünyası Ödül Töreni 6 Aralık Pazartesi akşamı Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Albert LongHall binasında yapıldı. Yılın dijital yayın platformu, yılın holdingi, yaşam boyu başarı ödülü gibi toplam 22 farklı kategoride ödülün sahipleriyle buluştuğu gecede, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran “Yılın İş İnsanı” ödülünü aldı.

Aldığı ödülden büyük onur duyduğunu belirten Sadettin Saran; “Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Boğaziçi Üniversitesi’nin adını taşıyan bu ödül ve sizlerin takdiri beni çok sevindirdi ve gururlandırdı. Sizler tarafından “Yılın İş İnsanı” seçilmek büyük bir onur” dedi. Saran, Boğaziçi Üniversitesi’nin sadece akademik başarılarıyla değil, özgürlükçü, demokratik ve katılımcılık başta olmak üzere değerleriyle de özel ve örnek bir kurum olduğunu belirterek “Sizleri sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada başarılı iş insanları, bilim insanları, profesyoneller ve daha önemlisi aydın bireyler olarak aramızda görmek için sabırsızlanıyorum. Atatürk’ün gösterdiği yolda gösterdiği hedefe ülkemizi taşıyacak olan siz gençlere güvenimiz tam.” ifadelerini kullandı.

Geçen sene küresel salgın nedeniyle YouTube canlı yayını ile yapılan gece, bu sene pandemi tedbirlerine uygun olarak hem fiziki hem de YouTubeüzerinden canlı yayınla yapıldı. Kısıtlı sayıda seyirci kuralı nedeniyle biletli satış ile gerçekleştirilen organizasyonun geliri ile Boğaziçi Hayvan Mama Kumbarası'na destek olunacak. 

Saran Group Hakkında

1990 yılından bu yana farklı sektörlerde faaliyet gösteren bir şirketler topluluğu olan Saran Group, yüzde yüz öz sermayeli olup, medya, yayıncılık, online, turizm ve havacılık olmak üzere 5 sektörde faaliyet göstermektedir. Öncü ve lider anlayışı ile Ulusal kalkınma planları ile uyum sağlayarak, uzun vadeli iş planlamaları da yapan Saran Group, 33 şirket ve 3.500’ü aşkın çalışanıyla Türkiye’nin önde gelen gruplarından biridir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.