DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tivibu'da bahar şenliği

Tivibu'da bahar şenliği

ABONE OL
Mayıs 2, 2023 10:30
Tivibu'da bahar şenliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, mayıs ayında dopdolu içerikleri seyircisiyle buluşturuyor. Geniş içerik yelpazesine sahip platformda, bu ay ödüllü filmlerin yanı sıra izleyicilerin beğenisini kazanan belgeselleri platforma dahil ediyor.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, mayıs ayında da birbirinden özel içerikleri izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Platform, bu ay ‘Kirala-Satın Al’  klasöründe gişede büyük başarı elde eden Avatar: Suyun Yolu filmini izleyicilerin beğenisine sunuyor. 2022’nin başarılı yapımlarından Black Panther: Yaşasın Wakanda filmi de klasöre dahil olan filmlerden biri oluyor. 

Ödüllü filmler Tivibu’da

2019’da vizyona giren ve Oscar’da 4 ödül kazanan Parazit filmi Film klasöründe yer alıyor. Başrolünde Kristen Stewart’ın yer aldığı Galler Prensesi Diana’nın hayatının anlatıldığı Spencer de mayıs ayında izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Çocukken ailesiz kalan ve kendi başına büyüyen bir kadının hikayesini anlatan, Kya’nın Şarkı Söylediği Yer de seyircilerle buluşan filmler arasında yer alıyor. 

Mayıs ayında Tivibu’da belgesel şenliği

Kral Charles’ın taç giyme töreninin konuşulduğu mayıs ayında Tivibu Dizi/Belgesel Klasörü’nde İngiliz Kraliyet Ailesi’nin bilinmeyenlerinin anlatıldığı Kraliyet Ailesi: Tacın Sahibi belgeseli izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Hayvanlar aleminin başarılı belgesellerinden biri olan Büyük Kediler de mayısta seyircilerle buluşuyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.