DOLAR 32,5361 0.24%
EURO 34,6989 -0.13%
ALTIN 2.485,780,97
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

U-14 Milli Takım havuzu Trakya seçmeleri LYFA’da

U-14 Milli Takım havuzu Trakya seçmeleri LYFA’da

ABONE OL
Kasım 18, 2022 12:30
U-14 Milli Takım havuzu Trakya seçmeleri LYFA’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıldız adayları sporcu fabrikası LYFA’dan çıkıyor

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TUFAD)ile gerçekleştirdiği U-14 Milli Takım havuzu Trakya Bölge Karması seçmeleri Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde gerçekleştirildi. Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ’dan gelen çok sayıda futbolcu adayı seçilebilmek için kıyasıya rekabet etti.

 

TFF tarafından 4 yıldızlı tesis unvanına Trakya’da sahip tek spor kompleksi olan Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi geleceğin yıldız adaylarını ağırladı. TFF ve TUFAD’ın birlikte gerçekleştirdiği seçmelerde Trakya’nın dört bir yanından 2009 doğumlu futbolcuların yer aldığı futbolcu havuzu seçmeleri kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

 

Milli takım havuzu oluşturuluyor

 

Etkinlik hakkında konuşan TFF Trakya Bölge Sorumlusu Kamil Doygun, seçmeler sayesinde milli takım havuzunun oluşturulduğunu söyledi. Doygun, “Şu anda yapılan etkinlik 2009 doğumlu, U-14 Milli Takımımızın havuzunu oluşturmaktır. TFF’nin 14 bölgesi var. Trakya da bunlardan bir tanesidir. Aşağı yukarı 10 küsur yıldır buraya geliyorum. Özellikle bu tesisi yapanlardan Allah razı olsun diyorum” dedi.

 

“Derdimiz futbola katkı sunmak”

Yaklaşık 10 yıldır LYFA’da Trakya Karması seçmelerinde ev sahipliği yapıldığını belirten TUFAD Kırklareli Şube Başkanı Özay Balcı, “Bu bizim ilimiz için, Trakyamız için önemli. Burada emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Öncelikle bize saha imkanlarını ve diğer imkanları sunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye belediye başkan yardımcılarına ve tesis çalışanı bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepimizin derdi ilimizdeki, Trakya’daki ve bölgemizdeki futbola katkı sunmaktır. Dolayısıyla burada herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Biz de TUFAD Kırklareli Şubesi olarak bütün arkadaşlarımızla elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz. İnşallah da çocuklarımızın daha iyi yerlere gelmesi için katkımız olur” diye konuştu. TUFAD Tekirdağ Şube Başkanı Abdullah Eroğlu da, “Şimdi 58 ilde TFF ve TUFAD ile düzenlenen Milli Takım aday kadrosu oluşturuluyor. Biz de Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne olarak buna katkıda bulunmaya çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.