DOLAR 32,3387 0.18%
EURO 35,1791 -0.03%
ALTIN 2.241,41-0,08
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde Belgrad deplasmanında

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde Belgrad deplasmanında

ABONE OL
Ocak 30, 2023 11:30
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde Belgrad deplasmanında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

5 şampiyonlukla CEV Şampiyonlar Ligi tarihinin en çok zafer kazanan takımı olan son şampiyon VakıfBank, bu sezonki 5. maçına çıkıyor. C Grubu’nda mücadele eden sarı-siyahlılar, 31 Ocak Salı, TSİ 21.00’de Sırbistan temsilcisi Crvena Zvezda BEOGRAD’a konuk olacak.

Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde bu sezonki 5. maçına çıkıyor. C Grubu’nda mücadele eden sarı-siyahlılar ilk maçta set vermeden mağlup ettiği Sırbistan temsilcisi Crvena Zvezda BEOGRAD ile karşılaşacak.

Giovanni Guidetti: “Grup liderliği açısından kritik bir dönemdeyiz”

Grubu lider tamamlamak istediklerine değinen VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada, “Son maçımızda evimizde kaybettik. Bu da bizi hiç mutlu eden bir durum değil. Şimdi bir reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Grup liderliği açısından kritik bir dönemdeyiz. Umarım bu kez tüm oyuncularımı kullanabilirim ve bu maçı ve gelecek Novara maçını kazanarak grubu lider tamamlarız” dedi.

Ayça Aykaç: “Grup lideri olmak istiyoruz”

Sarı-siyahlıların liberosu Ayça Aykaç ise, “Bizim için çok önemli bir maç. Postdam maçını kaybedince grupta yeniden liderlik yarışı başladı. Önce bu maçı ardından da Novara’yı yenerek grup lideri olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Avrupa Şampiyonu VakıfBank; Crvena Zvezda Beograd, Igor Gorgonzola Novara ve SC Potsdam ile birlikte mücadele ettiği C Grubu’nda 4 maçının 3’ünü kazandı. VakıfBank – Crvena Zvezda BEOGRAD mücadelesi 31 Ocak Salı, TSİ 21.00’de başlayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.