DOLAR 32,3303 0.24%
EURO 35,1012 -0.1%
ALTIN 2.299,110,96
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vestel’in yenilikçi ürünlerine Alman VDE’den tam not

Vestel’in yenilikçi ürünlerine Alman VDE’den tam not

ABONE OL
Eylül 16, 2022 08:50
Vestel’in yenilikçi ürünlerine Alman VDE’den tam not
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünleri, Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından Alman VDE’den tam not aldı. 2-6 Eylül tarihlerinde Berlin’de düzenlenen IFA Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya Fuarı’nda sergilenen teknolojilerin başarısı raporla taçlandı. VDE sertifikaları, IFA’da Vestel Beyaz Eşya Genel Müdürü Erdal Haspolat’a takdim edildi.

 

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel’in tüm süreçlerinde sürdürülebilir yöntemler kullanarak ürettiği ve IFA 2022’de sergilenen yenilikçi ürünleri VDE’den tam not aldı. Sertifikalar VDE Yönetim Kurulu Üyesi Sven Öhrke tarafından Vestel Beyaz Eşya Genel Müdürü Erdal Haspolat’a takdim edildi. VDE; temel hedefi inovasyon, güvenlik ve kalite anlamında uluslararası standartlara yön verip bağımsız testler yapmak olan  en prestijli bağımsız enstitülerden biri olarak gösteriliyor. 

 

VDE raporları ile ilgili açıklamada bulunan Vestel CEO’su Turan Erdoğan, “Vestel olarak günümüzde ürettiğimiz teknolojinin sürdürülebilirliğe hizmet etmesi gerektiğinin farkındalığıyla çalışıyoruz. Teknolojimizle sürdürülebilir bir yaşamı mümkün kılıyoruz. Almanya merkezli saygın bağımsızlı test kuruluşu VDE’den bu yıl da yeni teknolojilerimizle aldığımız raporlar, doğru yolda olduğumuzun göstergesi niteliğinde” dedi.

 

“Yükselen enerji ve su maliyeti tasarruflu ürünlere ilgiyi artırdı”

Bu sene IFA’daki 3 bin metrekarelik Vestel standında teknolojilerini sektör ve tüketicilerle buluşturduklarını söyleyen CEO Erdoğan, “Avrupa’da yükselen enerji ve su maliyetleri sonrasında ürünlerimizin tasarruf özellikleri fuarda büyük ilgi gördü. Bir kez daha Ar-Ge vizyonumuzun isabetliliğini görüyoruz. Sürdürülebilir bir dünya için bu doğrultuda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Vestel’in Rainfall Teknolojisine sahip çamaşır makinesi, A sınıfından 40 daha az enerji ve sadece 32 litre su tüketimi ile, Multi-Inverter teknolojisine sahip çamaşır kurutma makinesi ise A+++ sınıfından 20 daha az enerji tüketimiyle VDE’den rapor aldı. Ayrıca çamaşır kurutma makinesinde yoğuşturma çevriminden toplanan yaklaşık 10 litre hacmindeki suyun çamaşır makinesinde yeniden kullanımını sağlayan “Su Geri Kazanım Sistemi” projesi de dikkat çekti.

 

Temel hedefi inovasyon, güvenlik ve kalite anlamında uluslararası standartlara yön verip bağımsız testler yapmak olan ve en prestijli bağımsız enstitülerden biri olarak gösterilen VDE, elektrikli kişisel aletlerden ev ve bilişim teknolojisi ürünlerine kadar günlük yaşamda kullanılan cihazlarla ilgili testler yapıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.