DOLAR 32,3651 0.13%
EURO 35,0228 -0.28%
ALTIN 2.320,601,92
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yemeksepeti Strateji ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Görevine Arda Ecevit Getirildi
  • Haber Merkezin
  • Ekonomi
  • Yemeksepeti Strateji ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Görevine Arda Ecevit Getirildi

Yemeksepeti Strateji ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Görevine Arda Ecevit Getirildi

ABONE OL
Kasım 15, 2022 13:40
Yemeksepeti Strateji ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Görevine Arda Ecevit Getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yemeksepeti’nde, Chief Strategy & Transformation Officer (CSTO) göreviyle Arda Ecevit’in ataması gerçekleştirildi. Arda Ecevit, bu göreviyle Yemeksepeti’ndeki strateji ve dönüşümle ilgili çalışmalardan sorumlu olacak.

 

Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti’nde yeni bir üst düzey yönetici görevlendirmesi gerçekleştirildi. Arda Ecevit, Yemeksepeti Strateji ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CSTO) olarak atandı.

 

Yemeksepeti CEO’su Mert Baki’ye bağlı çalışacak olan Arda Ecevit, 14 Kasım 2022 tarihi itibarıyla şirketin yeni dönem stratejilerinin ve dönüşüm yolculuğunun tasarlanması ve hayata geçirilmesinden sorumlu olacak.

 

Yaklaşık 15 senelik danışmanlık tecrübesine sahip olan Arda Ecevit, Yemeksepeti’ne katılmadan önce son olarak, önde gelen uluslararası strateji danışmanlığı şirketi Bain & Company’nin liderlik ekibinde görev alıyordu.

 

Danışmanlık kariyeri boyunca Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu’da Telekom, Teknoloji, Perakende ve Tüketici Ürünleri sektörlerinin önde gelen oyuncuları ve özel sermaye şirketleri ile gerçekleştirilen önemli stratejik dönüşüm programlarına liderlik eden Arda Ecevit; stratejik planlama, kurumsal strateji, büyüme stratejisi, pazara giriş stratejisi, birleşme ve satın almalar, müşteri deneyimi yönetimi, dijital dönüşüm, operasyonel ve organizasyonel dönüşüm alanlarında derin uzmanlığa sahip.

 

Özel sektörün yanı sıra Türkiye ve yurt dışında kamu sektöründe de bilişim, teknoloji ve hizmet sektörlerine yönelik strateji geliştirme ve dönüşüm programı yapılandırma tecrübeleri bulunan Arda Ecevit, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2008 mezunu ve Koç Üniversitesi İşletme yüksek lisans derecesine sahip.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.