DOLAR 32,3840 0.16%
EURO 34,9699 -0.32%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Youthall, “Cyber Security Career Summit” İle Sektörün Öncülerini Gençlerle Buluşturacak
  • Haber Merkezin
  • Teknoloji
  • Youthall, “Cyber Security Career Summit” İle Sektörün Öncülerini Gençlerle Buluşturacak

Youthall, “Cyber Security Career Summit” İle Sektörün Öncülerini Gençlerle Buluşturacak

ABONE OL
Kasım 14, 2022 13:40
Youthall, “Cyber Security Career Summit” İle Sektörün Öncülerini Gençlerle Buluşturacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siber güvenlikte kariyer olanakları hakkında merak edilen her şey bu zirvede!

 

Gençlerin kariyer platformu Youthall tarafından bu yıl 5.si düzenlenen “Cyber Security Career Summit”, 18 Kasım Cuma günü dijital olarak gerçekleştirilecek. Türkiye genelinde siber güvenlik alanında yapılan “ilk kariyer etkinliği” olma özelliği taşıyan zirvede siber güvenlik hakkında tüm merak edilenler, sektörün önde gelen temsilcileri tarafından anlatılacak.

 

Youthall tarafından 18 Kasım’da dijital olarak gerçekleştirilecek “Cyber Security Career Summit”, siber güvenlik sektörünün önde gelen temsilcilerini 5. kez gençlerle buluşturacak. Gençlerin siber güvenlik hakkında sektörün öncü aktörlerinden kariyer hedeflerine dair önemli ipuçları, bilgi ve ilham alması amaçlanan etkinliğe katılım ücretsiz olacak.

 

Zirveye, Türkiye'nin en iyi şirketlerinden yöneticilerle birlikte siber güvenlik alanında ufkunu genişletmeyi, bu sayede iş dünyasında bir adım önde olmayı hedefleyen 3. ve 4. sınıf mühendislik & beşeri bilimler alanlarında öğrenimine devam eden üniversite öğrencileri ile yüksek lisans öğrencilerinin yanı sıra bu alanda çalışmaya ve öğrenmeye istekli herkes başvurabiliyor. 

 

Tüm gün sürecek zirvede; ADEO İnsan Kaynakları Direktörü Zeynep Terim ile Siber Güvenlik Çözümleri Müdürü Cihan Çelik, Berqnet Genel Müdürü Hakan Hintoğlu, Garanti BBVA Teknoloji Tehdit Yönetimi Müdürü Burak Altun ile Güvenlik Çözümleri Müdürü Canberk Doğan, Intertech Siber Vaka Yönetimi Ekip Lideri Hüseyin Melih Soykan, Netsmart Siber Güvenlik Çözümleri Takım Lideri Eda Demir, Siber Güvenlik Çözümleri Mühendisi Sergen Yanmış, İnsan Kaynakları Yöneticisi Tuğba Aydın Büyükavcu ile Pazarlama ve İletişim Uzmanı Gülsu Eskiyenentürk, Tüpraş Siber Atak İzleme ve Savunma Kıdemli Danışmanı Ahmet Han, Yapı Kredi Teknoloji Veri ve Uç Nokta Güvenliği Müdürü Serkan Kırkkulaç gençlerle deneyimlerini paylaşarak hem sektör hem de iş hayatına ilişkin önerilerde bulunacak.

 

Cyber Security Career Summit – Youthall web sitesinden 17 Kasım’a kadar kayıt yapılabilecek olan zirvede katılımcılarına etkinlik sonrası e-sertifika gönderilecek. Ayrıca, sitede belirtilen koşullar çerçevesinde 2 katılımcıya da çekiliş sonucunda hediye verilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.