DOLAR 32,5790 0.08%
EURO 34,9120 0.1%
ALTIN 2.438,810,38
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti

Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti

ABONE OL
Temmuz 23, 2023 19:13
Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tam donanımlı ve de profesyonel hizmet sunan firmamız, yolda kalan her kesin yardımına koşuyor. Artık yolda kaldım demeye son veriyor ve Oto Kurtarıcı ile Çekici hizmetimizle son gaz devam ediyoruz. Bizleri arayarak kolda kalmış olan araçlarınızı kurtarmamızı sağlayabilirsiniz. Bu hem sizler, hem de bizler için önemli bir konudur. Sizlerin yollarda kalmasına iç bir şekilde gönlümüz razı olmaz ve bundan dolayı da en hızlı  şekilde yerimizden fırlayarak yardımınıza koşmayı bir borç biliriz.

Araçların kendi hatası ya da sürücü kullanımına bağlı olan hatalar, yolda kalmaya sebep olabilir. Ya da her hangi bir kaza sebebi ile araçlarımızla birlikte yolda kalabilirsiniz. Bu tamamen sizinle alakalı olabileceği gibi, kısmen ya da tamamen kontrolünüz dışında bir şekilde de gerçekleşebilir.

Her türlü Oto Kurtarıcı Hizmeti

Binek araç, minibüs, kamyon, kamyonet  ve motosiklet gibi her türden aracın taşıma hizmetini sizlere sunuyoruz. Oto Kurtarıcı ve Çekici sizlere sunacağı hizmetlerden de her zaman mutluluk duyacaktır. Ekip olarak ve teknolojik anlamda araç ve gereç olarak sizlere tam donanımlı bir hizmet sunuyoruz. Böylelikle de ortaya oldukça kaliteli bir hizmet çıkarıyoruz.

Bizleri aradığınız anda gece gündüz demeden yola koyuluyor ve bir an önce olay yerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bu da sizler için oldukça önemli bir konu olmalıdır. Çünkü olabildiğince hızlı bir şekilde hareket ediyoruz.

7/24 Hizmet Veren Bir Firmayız 

Firmamız, sizlere 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Bunun için de ne gerekiyorsa yapıyoruz. Sizlerin araçlarına gereken noktada en önemli müdahaleleri yapıyoruz. Bunu yaparken de hiç bir şekilde araçlarınızı hasara uğratmıyoruz. Bir çizik dahi oluşmadan araçlarınız gideceği yere en hızlı şekilde ulaştırılır.

Ayrıca ücretlendirme konusunda da kısa bir bilgi vermemiz gerekirse; sigortası bulunan araçlardan zaten ücret talep etmiyoruz.  Bunu biz sigorta şirketinden karşıladığımız için buna gerek kalmaz. Ancak sigortasız araçlar için de bir çok faktöre göre ücret konusunda farklılıklar oluşuyor. Bundan dolayı fiyat konusunda net bir şey söylemek doğru olmaz. Çünkü gece tarifesi bile farklı şekilde ücretlendirilebiliyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.