DOLAR 32,6025 0.39%
EURO 34,8290 0.25%
ALTIN 2.493,200,37
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2022 Dünya Kupası’nın en kötü oyuncuları

2022 Dünya Kupası’nın en kötü oyuncuları

ABONE OL
Aralık 27, 2022 14:45
2022 Dünya Kupası’nın en kötü oyuncuları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edouard Mendy (Senegal)

2021’de Chelsea ile Şampiyonlar Ligi’ni, 2022’de ise ülkesi Senegal ile Afrika Uluslar Kupası’nı kazandı. Her iki dev organizasyonda da galip gelen Mendy, 2022 Dünya Kupası’nda hüsrana uğradı.

Sergino Dest (ABD)

Hollanda’dan mı yoksa ABD’den mi takım seçeceği merak edilen 22 yaşındaki sağ bek, sağ bek olarak ABD’yi seçti. Ülkesiyle ilk büyük turnuvasını yapan Dest, beklentilerin altında kaldı. Supertotobet

Abdou Diallo (Senegal)

Dünya futbolunun en büyük savunma oyuncularından biri olan Diallo, aynı zamanda Senegal’in de en büyük defans oyuncularından biriydi. Ancak PSG tarafından önerilen ve Leipzig’de kiralık oynayan 26 yaşındaki adam, ortalamayı geçemedi.

Bartosz Bereszynski (Polonya)

30 yaşındaki Polonyalı futbolcu, aynı zamanda turnuvanın en başarısız isimlerinden biri oldu. Kişisel olarak kötü bir Dünya Kupası geçiren tecrübeli oyuncu, ülkesi adına ateş altında kaldı.

Jackson Irvine (Avustralya)

Turnuvaya neşe katan ülkelerden biri olan Avustralya’da Jackson Irvine de görüntüsüyle renk kattı. Ancak deneyimli oyuncunun performansı, imajı kadar konuşulmadı.

In-Beom Hwang (Güney Kore) Olympiacos

Neighbor takımında forma giyen In-Beom Hwang, turnuvanın sürpriz takımı Güney Kore’nin performanslarına devam edemedi. H Grubu’nu Portekiz, Uruguay ve Gana ile ikinci sırada tamamlayan Uzak Doğulu 26 yaşındaki futbolcu, performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

Mathew Leckie (Avustralya)

Avustralyalı oyuncu yapamayanlar arasında… Leckie, Katar’da bir gol atıp dört maçta gol atmasına rağmen son 11’e giremedi.

Ruben Vargas (İsviçre).

Lautaro Martinez (Arjantin)

Listenin piyasa değeri en yüksek oyuncusu… Inter adına gol atan 25 yaşındaki hücum oyuncusu, en kötü 11’in akıllara ilk gelen adaylarından biri oldu elbette. Arjantin ile 2022 Dünya Kupası’na katılmaya hak kazandı. Ancak yıldız hücum oyuncusu altı maçta gol veya asist sağlayamadı ve kaçırılan şansları da azalttı! Martinez altınına rağmen en kötü 11’de…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.