DOLAR 32,4635 0.01%
EURO 34,8889 0.24%
ALTIN 2.477,370,63
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Erdil : “Hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz”
  • Haber Merkezin
  • Spor
  • Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Erdil : “Hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz”

Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Erdil : “Hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz”

ABONE OL
Kasım 22, 2021 19:40
Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Erdil : “Hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu haftayı maç yapmadan geçecek Bucaspor 1928’de Teknik Direktör Cihan Erdil, özellikle iç sahadaki maçlarda kayıp yaşamadan yollarına devam etmek istediklerini kaydetti. Oyuncularına çok güvendiğini vurgulayan Erdil, “Takımımız ne oynadığının farkında. İç sahada artık fire vermek istemiyoruz. İstekli, arzulu, izleyenlerin beğenisini kazanacak bir oyun oynamaya çalışacağız. Kısa zaman diliminde iyi işler çıkardığımızı düşünüyorum. Umarım başarılı grafiğimiz sezon sonuna dek sürecek” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz hafta sonunu maç yapmadan geçirdiklerini hatırlatan Erdil, “Dinlenme ve taktik çalışma fırsatımız oldu. Takımla iki maça çıksam da fazlaca antrenman yapabilmiş değildik. Bu kısa arayı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Şimdi önümüzde Zonguldak Kömürspor maçı var. Rakibimiz son haftalarda düşüş yaşıyor. Biz de kazanıp seriye devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

‘Öncelik savunmada’

Takımın başına geçtiği andan bu yana savunmadaki zaafların giderilmesi için çaba gösterdiklerini kaydeden teknik patron, önceliklerinin savunmadaki hatalar olduğunu dile getirdi. Erdil, “Ofansif olarak güçlü bir takımız, inşallah defansta da yanlışlarımızı gidereceğiz. Grubumuz herkesin herkesi yenebileceği bir grup. Maçların hiçbiri kolay geçmeyecek. Bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Ancak gösterdiğimiz efor ile taraftarımızın evimizde yakalayacağı atmosfer, bizi hedefimize emin adımlarla götürür” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.