DOLAR 32,3364 0.17%
EURO 35,1864 -0.02%
ALTIN 2.241,09-0,10
BITCOIN 2095486-5,25%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Meğer Oyunculuk İçin Doğmuşum”

“Meğer Oyunculuk İçin Doğmuşum”

ABONE OL
Aralık 4, 2021 21:50
“Meğer Oyunculuk İçin Doğmuşum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu haftaki bölümünde yetenekli oyuncu Bade İşçil ve ünlü popçu Buray’ı konuk eden Dayı Şov, izleyicilere yine keyifli bir saat geçirtti. Dayı ile sohbetinde kahkahalarına engel olmayan Bade İşçil, “Oyunculuk hiç aklımda yoktu ama meğer bunun için doğmuşum” dedi. Daha önceleri “Fakir karakteri oynamaya tipim müsait değil” diyen güzel oyuncu, Dayı ile birlikte doğaçlama olarak fakir karakter taklidi yaptı. Canlı yayındaki “Deli Kız” performansıyla sevenlerinin kalbini çalan Buray ise, yurtdışında yaşadığı dönemde bazen lüks otellerde bazen köprü altlarında gitar çaldığını anlattı. Sempatikliği ve mütevazılığı ile dikkat çeken müzisyen, “Bir gün bi’ çılgınlık yapıp ‘Buraya Kadarmış’ diye albüm çıkaracağım” dedi.

 

Dayı Şov yine kaliteli bir bölümle Cuma gecesine keyifle doldurdu. Dayı’nın “Ofansif mizahın ve narsist zedelenmenin diyarı Dayı Şov’dan herkese selamlar” sözleriyle açılışını yaptığı bölümün konukları yetenekli oyuncu Bade İşcil ve ünlü popçu Buray’dı. Stüdyoda izleyici olarak bu kez Medeniyet Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi öğrencileri vardı. Paptircem’in sohbete renk katan müzikleri, komik skeçler de eğlenceyi zirveye taşıdı.

 

“Çocuğumu sarılarak uyutuyorum”

Dayı’yı çok sempatik ve eğlenceli bulan Bade İşcil, “ünlü şovmen” ile girdiği diyaloglarda kahkahalarına engel olamadı. Zarafeti ve samimiyetiyle dikkat çeken güzel oyuncu, çocuğunu sarılarak uyuttuğunu anlattı. 

 

“Senaryo konusunda seçiciyim”

Kendisini Andaç Haznedaroğlu’nun keşfettiğini anlatan İşcil, “Oyunculuk hiç aklımda yoktu ama meğer bunun için doğmuşum” dedi. Bugüne kadar pek çok ses getiren yapımda yer aldığının hatırlatılması üzerine senaryo konusunda seçici olduğunu belirtti. 

 

Bade İşcil, Dayı’nın ünlü olduğunu ne zaman anladığını sorması üzerine, “E sen çağırdın ya, ünlüyüm demek ki…” diye cevap verdi. Hayalinin ise kendi moda markasını yaratmak olduğunu söyledi. 

 

İşcil’den “fakir karakter” taklidi

Daha önceleri “Fakir karakteri oynamaya tipim müsait değil” diyen İşcil, Dayı’nın masasına geçerek doğaçlama olarak fakir karakter taklidi yaptı. Dayı ile ortak performansları stüdyodakilere eğlenceli anlar yaşattı.

 

“Köprü altlarında şarkı söyledim”

Ünlü popçu Buray, yurtdışında yaşadığı dönemde bazen lüks otellerde bazen köprü altlarında gitar çaldığını anlattı. “30 yaşında şöhret olmaya karar verdim” diyen müzisyen, ilk olarak Ferhat Göçer ile Ömür Gedik’e şarkısını sattığını söyledi.

 

“Şivemle ilgili soru sormasınlar”

“Buray” ismini büyük dedesinden aldığını belirten ünlü popçu, “İsmimle ilgili şaka yapsınlar, alınmam ama şivemle ilgili soru sormasınlar” dedi. “Hayatın gösterdiği işaretlere inanırım” diyerek, konsere kırmızı ayakkabısız çıkamadığını söyledi.

 

Buray’dan canlı “Deli Kız” performansı

Sempatikliği ve mütevazılığı ile dikkat çeken başarılı şarkıcı, “Bir gün bi’ çılgınlık yapıp ‘Buraya Kadarmış’ diye albüm çıkaracağım” dedi. Programın sonunda sevilen parçası Deli Kız’ı canlı olarak seslendirerek sevenlerinin kalbini bir kez daha çaldı.

 

Her Cuma yeni bölümüyle, canlı yayında ücretsiz 

Dayı Şov, her Cuma akşamı saat 23.00’te GAİN’de canlı yayında ücretsiz olarak izlenebiliyor. Okan Bayülgen’den Hülya Avşar’a, Gupse Özay’dan Ecem Erkek’e, bugüne kadar ağırladığı birbirinden “ünlü” ve renkli konuklarıyla Dayı, kendine has mizahı ve delikanlı talk şov tarzıyla giderek daha büyük bir izleyici kitlesine erişiyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.