DOLAR 32,3687 0.15%
EURO 34,9755 -0.31%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Netflix İçerikleri ve Avantajları

ABONE OL
Eylül 13, 2022 18:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en büyükleri arasında yer alan Netflix ABD piyasasına 1997 yılı itibarıyla giriş yaptı. ABD’de de kullanıcıların oldukça fazla beğenisini kazanan ve yaşamlarına girmeyi başaran program kısa süre sonra pazar anlayışını genişleterek farklı alanlarda yer almaya başladı.

2007 itibarıyla online şekilde hizmet verir duruma gelmesi dünya çapında kullanılır olmasının önünü açınca başta Avrupa olmak üzere farklı kıtalarda kullanılır hale gelmesine neden oldu. Netflix içerikleri ve avantajları konusunda bilgi edinmek isteyenlerin bu konuda oldukça fazla neden bulmasını sağlayan portalın her cihazdan ulaşılır olması ise büyük bir kolaylık olarak fazlasıyla sevildi.

Netflix İçeriklerinde Neler Var?

Hemen hemen her yerde reklamları bulunan portalın içeriği zengindir. Film, dizi, anime, biyografi gibi farklı tarzdaki eski ve yeni yapımlara yer vermesinin yanında kendisinin üstlendiği dizi ve filmlere finansman olabilen bir konumdadır. Ses getiren yapımlara imza atmıştır.

Oldukça Yasal ve Kolay

İlk avantajı olarak sayılabilecek en önemli özellikleri arasında kullanımının kolay olması geliyor. Türk pazarına girmesiyle birlikte:

  • Her akıllı cihazdan erişim şansı sunması,
  • Tamamen Türkçe menü bulundurması,
  • Ödemelerin TL bazlı alınabilmesi,
  • Kullanımının yasal çerçevede olması

Gibi etmenlerle kullanıcıları kendine çekmeyi başardı. Çünkü kullanıcıların ekonomik bir şekilde kaliteli hizmet alması için çaba gösterildiği ortadaydı.

Veri Dostu Portal Anlayışı

Portal veya uygulamaların veri tüketimi açısından kullanıcılara zorluk çıkarması özellikle seyir zevki sunanların en büyük dezavantajıdır. Netflix bu konuda fazlasıyla veri dostu olmasından kaynaklı büyük beğeni topladı. Çünkü veri kullanımını düşünceli şekilde idare edecek bir donanımla hizmet veriyor.

Virüs ve Tehlike Barındırmaması

Yasal olmasının bir başka getirisi ise içeriklerin temiz ve tehlike getirmeyen bir yapıda olmasıdır. Farklı sitelerde yaşanan virüs sorunlarının hiç biri olmadığından güvenle seyir keyfi sunar. Oyun konsollarından bile erişim şansı sunan güvenilir bir alandır.

Ekonomik Hizmet Vermesi

Diğer hizmet sunucularıyla kıyaslandığında daha ekonomik rakamlar karşılığında hizmet verdiği görülür. 15 TL gibi abonelik bedeli karşılığında hizmet alınabilmesinin yanında farklı abonelik kampanyaları da bulunur.

Kalite Ayarlama Seçeneği

Veri konusunda dost bir anlayış sergilemesinin yanında bu konuda endişe duyulmasını engelleyecek uygulamalara sahiptir. Veri tüketimini olabildiğince az seviyede tutmak isteyenler için kalite ve görüntü ayarlama imkanı sunar.

Yeni Arayış Seçenekleri

Merak ettiğiniz yapımları izledikten sonra ne izleyeceğinize karar vermede zorluk yaşadığınızda devreye giren yapay zekaları vardır. Göz attığınız veya izlediğiniz seçeneklerden yola çıkarak beğenebileceğiniz yeni içerikler hazırlar. Fikir geliştirmenize yardımcı olacak donanımda bir uygulamadır.

Ücretsiz Kullanım Hakkı

Televizyondan izleyebilmek için smart tv, Playstation gibi donanımlara sahip olunması gerekir. Uyumlu akıllı cihazların 1 aylık ücretsiz üyelik sisteminden faydalanarak hemen kullanmaya başlamanız mümkündür. Zengin içeriklere ulaşım sağlamak son derece kolay ve avantajlıdır.

Siz de Netflix kampanyasından faydalanmak istiyorsanız https://mukayese.com/dijital-icerik-platformlari/netflix sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.