DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21618780,27%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

QNB Finansbank Dijital Köprü Deneyim Noktası Kobilerin Ziyaretine Açıldı

QNB Finansbank Dijital Köprü Deneyim Noktası Kobilerin Ziyaretine Açıldı

ABONE OL
Mayıs 6, 2024 10:11
QNB Finansbank Dijital Köprü Deneyim Noktası Kobilerin Ziyaretine Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KOBİ’lerin yoğunlukta olduğu İstanbul Perpa Ticaret Merkezi QNB Finansbank şubesinde yer alan ‘Dijital Köprü Deneyim Noktası’ ile ziyaretçiler, Dijital Köprü Platformu’nun sunduğu çözümleri keşfedebilecek ve dilerlerse anında şifrelerini alarak kullanmaya başlayabilecekler. 

KOBİ’lerin hem dijitalleşme süreçlerinde hem de büyüme yolculuklarında hayatlarını kolaylaştıran QNB Finansbank Dijital Köprü, bu kez de KOBİ’lere fiziki deneyim noktası ile  ulaşıyor. QNB Finansbank’ın Perpa Ticaret Merkezi içerisinde yer alan şubesinde oluşturulan deneyim noktasında, şubeyi ziyaret eden KOBİ’ler Dijital Köprü’yü ücretsiz bir şekilde keşfedebilecek. Dijital Köprü’nün uzman ekibinin yer aldığı bu noktada ziyaretçiler, Dijital Köprü’nün sunduğu çözümler arasında firmalarına en uygun olanları öğrenebilecek ve deneyimleyebilecekler.  

QNB eFinans Genel Müdürü ve QNB Finansbank Grup Tüzel Dijital Bankacılık Başkanı Okay Yıldırım Dijital Köprü’nün Deneyim Noktası’nın açılış töreni sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“QNB Finansbank olarak, işletmelerin hayatını kolaylaştıracak uygulamalar üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Mevcutta 300bin KOBİ tarafından kullanılan ve Türkiye’nin KOBİ’lere özel hizmet veren ilk Süper App’i olan Dijital Köprü’de bankacılık çözümlerine ek olarak 5 farklı kategoride 20’den fazla dijital çözüm bulunuyor. Tek ekrandan hem bankacılık işlemlerinin hem de diğer firma süreçlerinin yönetilebildiği ve her sektörden firmanın işine uygun çözümler bulduğu Dijital Köprü Platformu’nda, müşterilerimize gelişmiş bir dijital deneyim sunuyoruz.  Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu ilk fiziki deneyim noktamızda da KOBİ’lerimiz uzman ekibimizin desteğiyle Dijital Köprü’de kendilerine uygun çözümlerin hangileri olduğunu keşfedebilecek, seçtikleri çözümü deneyimleyebilecek, dilerlerse anında başvurularını oluşturarak kullanmaya başlayabilecekler. Fijital bir deneyim sunduğumuz Dijital Köprü Deneyim Noktası’nın dijitalleşmede ilk adımı atmakta endişeleri olan tüm KOBİ’lerimiz için oldukça faydalı olacağını düşünüyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ